Nem gàz, hogy a fideszesek anno mèg Ursula von der Leyennek tapsoltak Orbàn kolompja utàn menve, most meg utàljàk mint a sz.rt?
Ezért hívják őket birkának. Pedig a birka nagyon aranyos, együgyű, szerethető lény. A kisbírka meg egyenesen cuki. Gondolom azért hívják őket birkának mert...
Én láttam, amikor leőlnek egy birkát, egy mukkot nem szól, nagyon megrázó. A disznó meg harcol az életéért, vísít őrjöng.
Hallottam egy fideszes öregasszonyt "csak orbán legyen, ha meg is halunk, az ő kezei alatt történjen"
Balos birkák nem sok mindent értenek. Bégetnek, füvet legelnek. Önálló gondolkodásra képtelen egyedek. Vezetni kell őket, mert maguktól képtelenek legelőt vizet találni. Megrekedtek. Nem tudják merre az előre.
És most cseréljük ki zz egyik szót.
Jobbos birkák nem sok mindent értenek. Bégetnek, füvet legelnek. Önálló gondolkodásra képtelen egyedek. Vezetni kell őket, mert maguktól képtelenek legelőt vizet találni. Megrekedtek. Nem tudják merre az előre.
Aki érti, érti. Aki nem, az ezután sem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!