Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » EÜ Várólistában előre megyünk...

EÜ Várólistában előre megyünk nem hátra?

Figyelt kérdés

Szemészetre fél év a várakozás. :D

egy egyszerű, rutin laborvizsgálatra 3 hónap.

Emlékszem, 7-8 éve akkora sikerként könyvelte el ez a kormány, hogy a műtétekre csak fél évet kell várni, erre már egy anyajegyszűrés is majdnem 5 hónap néhol.

Vajon meddig nő ez még?

2023. ápr. 11. 16:37
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

19.

adózási szakértő baromságait hallhatjuk. :D

2023. ápr. 11. 17:35
 22/32 anonim ***** válasza:
17%
Miután a kérdező hazugságait meghallgattuk melyet több kommentelő is cáfolt.
2023. ápr. 11. 17:37
 23/32 anonim ***** válasza:
90%

Azért nem csinálunk jobb országot mert a mi adónkból szédítik a sok hülyét nap mint nap az M1-en...

Ti pedig a meleg csecsemőkkel vagytok elfoglalva a korrupció és az elszegényesedés helyett.

2023. ápr. 11. 17:56
 24/32 A kérdező kommentje:

22

Semmit nem cáfoltál meg. :D

Van aki 2024 elejére kapott ultrahangra időpontot.

Azt mondja megcafolt. Mivel? A nulla agyaddal? 🤡

2023. ápr. 11. 18:06
 25/32 anonim ***** válasza:
29%

#22 Igen, megcáfoltátok azzal, hogy anonim tettetek egy ellenőrízhetetlen állítást.

Jobberek elbuknának az érrttségi szövegalkotás feladaton. 🤡

2023. ápr. 11. 18:53
 26/32 mindentudó99 ***** válasza:
0%
A tanárokat hagyjuk ki ebből. Legyen már nekik is felelőségük abban ha nem megfelelő képzést kap a diák. Nem minden a kormány felelősége. Na meg a fene nagy liberalizmusnak köszönhetjük hogy az antiszociális tanulni nem tudó vagy akaró igènytelen koszos büdös egyének is együtt tanulnak a normàlisakkal. Régen ezeket külön raktàk a kisegítő iskolàkba. Nagyon helyesen. Ma meg ez szegregáció. És meg ők kaptak ezért anyagi kárpótlást pár éve. Most már ezt nem lehet. Az ilyen egyénekkel foglalkozva leépül a tanár is a normálisak meg nem tudnak fejlődni.
2023. ápr. 11. 20:24
 27/32 Fsms ***** válasza:
100%

Azt tudom, h Budapesten Óbudán egy teljes vérkép esetén a várakozási idő közel egy hónap most jelentkeztem be a hónap elején , végére kaptam időpontot.

Tavaly kardiológiára államira úgy jutottam be, h elintézték. Az egy hét volt. Ismeretség nélkül 3 hónap múlva lett volna telefonos egyeztetés.

Az utóbbi években sokat romlott.

2023. ápr. 11. 22:05
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

@2

"De úgy néz ki, a magyar társadalmat nem érdekli, hogy szart kap a befizetett tb járulékáért. De még rosszabbat mondok: még az sem érdekli, hogy kínkeserves utolsó évei, valamint halála lesz, ahol az állam kutyába sem veszi."

Nem baj, minden rendben, hisz nincs 300 Ft-os vizitdíj.

2023. ápr. 12. 00:21
 29/32 anonim ***** válasza:

Melyik ez a EÜ intézmény?

Érdekelne az Óbudai sztori is.

2023. ápr. 12. 12:25
 30/32 A kérdező kommentje:
Nekem tavaly a gasztroenterológia volt, 4 hónap, első időpontra. Brutális.
2023. ápr. 12. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!