EÜ Várólistában előre megyünk nem hátra?
Szemészetre fél év a várakozás. :D
egy egyszerű, rutin laborvizsgálatra 3 hónap.
Emlékszem, 7-8 éve akkora sikerként könyvelte el ez a kormány, hogy a műtétekre csak fél évet kell várni, erre már egy anyajegyszűrés is majdnem 5 hónap néhol.
Vajon meddig nő ez még?
10,
Agyműtét Dk? Nem lehetséges,ami nincs, azt nem lehet műteni.
"5# Csak egy fideszes lehet ilyen hülye, hogy a befizetett TB-je után büszkén megy magánorvoshoz mert az állami el se látja..."
Hát barátom ha neked ennyit ér az egészséged akkor dögölj meg a várólistán és duzzogj betegen.
Mivel változtatni nem tudok rajta én inkább kifizetem azt a pénzt a magánrendelésen.
Van olyan vizsgálat amit nem is nekem kell kifizetni mert a cégemnél fizetnek egészségbiztosítást több mint 2000 dolgozónak. Igen vannak ilyen cégek is magyarországon.
Amikor a suttyó birka magával beszélget 2 profillal. Haha
Nem a magánEÜ-ről van szó te hatökör, hanem az állami EÜ-ről.
Érted az írott szöveget?
Befizeted az adót, nem kapsz érte semmit, ill. szrt.
Birka fejében = menj magánba.
Menj magánba mondjuk egy CT angio vizsgálattal, aminek az ára 120e. :D
Sőt ha a rendőr sem jön ki hogy elkapja a betörőt (mert nincs rendőr, már az se kb.), akkor inkább oldjam meg magán úton, fizessek valakinek, aki kijön a rendőr helyett. :D
Sőt a gyerekedet sem oktatják már tanárok, mert azok sincsenek, fizesd meg a magántanárt. :DDD
Szemünk előtt rohad le az ország, a birka meg annyit mond, old meg. Cserébe több adót fizetek, amit ellopnak. :D
Ezt a suttyót.
Amikor már orvos sem lesz, a bégető annyit fog mondani, hogy műtsd meg magad. :D
10 éve remek orvosi ellátásokat kaptam, néhány hetes, max 1 hónapos várakozással.
Csak rohad az ország és rohad.
A birka meg béget, tapsol és örül. Az írott szöveget meg nem érti, de mit csodálkozunk, átlag fideszes 8 általános.
A megoldás baromi egyszerű. Csináljatok egy jobb országot.
Mindig azt mondjátok hogy több az ellenzéki szavazó mint a fideszes.
Akkor miért nem az ellenzék nyeri a választást kétharmaddal ?
Mert csak itt megy az ostoba hőzöngés.
Létezik olyan színvonalú egészségügyi ellátás amiről a kérdező álmodozik. Na de a biztosítási díj sem annyi amennyi a magyar minimálbérből levonnak.
Adót, járulékot senki sem szeret fizetni. Zsebbe jöjjön a fizu, de csilli villi kórház legyen.
Mit is mondott a bantu néger amikor ellopták a bambusz biciklijét ?
Hát a f.szom nem kéne ?
18.
amikor elfogynak az érvek, jön a "csináld jobban"
Talán 13 év alatt rendbe kellett volna szedni az alapvető állami intézményeket, és nem széptlopni az egészet. Erre már nincs érv.
Most is megy a tanárok elleni hergelés, akik kb. csak jobb bért és munkakörülményeket akarnak.
Vitya, Lölő már lopott eleget, de nem elég, inkább hazudnak, uszítanak. Nevetséges egy állatfaj a fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!