Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » EÜ Várólistában előre megyünk...

EÜ Várólistában előre megyünk nem hátra?

Figyelt kérdés

Szemészetre fél év a várakozás. :D

egy egyszerű, rutin laborvizsgálatra 3 hónap.

Emlékszem, 7-8 éve akkora sikerként könyvelte el ez a kormány, hogy a műtétekre csak fél évet kell várni, erre már egy anyajegyszűrés is majdnem 5 hónap néhol.

Vajon meddig nő ez még?

2023. ápr. 11. 16:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
15%

10,

Agyműtét Dk? Nem lehetséges,ami nincs, azt nem lehet műteni.

2023. ápr. 11. 17:11
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

"5# Csak egy fideszes lehet ilyen hülye, hogy a befizetett TB-je után büszkén megy magánorvoshoz mert az állami el se látja..."

Hát barátom ha neked ennyit ér az egészséged akkor dögölj meg a várólistán és duzzogj betegen.

Mivel változtatni nem tudok rajta én inkább kifizetem azt a pénzt a magánrendelésen.

Van olyan vizsgálat amit nem is nekem kell kifizetni mert a cégemnél fizetnek egészségbiztosítást több mint 2000 dolgozónak. Igen vannak ilyen cégek is magyarországon.

2023. ápr. 11. 17:18
 13/32 A kérdező kommentje:

Amikor a suttyó birka magával beszélget 2 profillal. Haha

Nem a magánEÜ-ről van szó te hatökör, hanem az állami EÜ-ről.

Érted az írott szöveget?

2023. ápr. 11. 17:18
 14/32 A kérdező kommentje:

Befizeted az adót, nem kapsz érte semmit, ill. szrt.

Birka fejében = menj magánba.

Menj magánba mondjuk egy CT angio vizsgálattal, aminek az ára 120e. :D

Sőt ha a rendőr sem jön ki hogy elkapja a betörőt (mert nincs rendőr, már az se kb.), akkor inkább oldjam meg magán úton, fizessek valakinek, aki kijön a rendőr helyett. :D

Sőt a gyerekedet sem oktatják már tanárok, mert azok sincsenek, fizesd meg a magántanárt. :DDD

Szemünk előtt rohad le az ország, a birka meg annyit mond, old meg. Cserébe több adót fizetek, amit ellopnak. :D

Ezt a suttyót.

2023. ápr. 11. 17:23
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Amióta élek ebben az országban fizetni kellett ha jobb orvosi ellátást akartál. Az orvos zsebébe vagy magánrendelésen. Nem tudom mi változott tegnap óta kérdező. Most jöttél a marsról vagy csak a szokásos napi DK-s provokálós kérdést írtad ki ?
2023. ápr. 11. 17:25
 16/32 A kérdező kommentje:

Amikor már orvos sem lesz, a bégető annyit fog mondani, hogy műtsd meg magad. :D

10 éve remek orvosi ellátásokat kaptam, néhány hetes, max 1 hónapos várakozással.

Csak rohad az ország és rohad.

A birka meg béget, tapsol és örül. Az írott szöveget meg nem érti, de mit csodálkozunk, átlag fideszes 8 általános.

2023. ápr. 11. 17:29
 17/32 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Itt olvasgatva szerintem ez is változó országszerte. Pl nálunk vérvètelre másnap mehetek. Ami teljesen meglepett engem is hogy egy gerincsérv műtétre két hétre kaptam időpontot. Kecskemét kórház. Lágyèksérv viszont 4 hónap volt. Szerencse hogy az nem jár panasszal. A gerincsérv problèma gyors megoldására viszont rá kellett segítenem egy magán mr -el 32 ezerért. Mert államiban 4 hónap volt a várakozás. Szóval vegyes a kèp van pozitív és negatív tapasztalat is. Szúleim idősebbek ha olyan bajuk van sajna elöfordult velúk is hogy magànba vittem őket. 70 évesen ha komolyabb bajuk van hova várhanak fèl èveket? Nagy arànyú bér és ezközfejlesztesre lenne szúkség. Leszorítani a várólistàt max 2 hónapra.
2023. ápr. 11. 17:30
 18/32 anonim ***** válasza:
13%

A megoldás baromi egyszerű. Csináljatok egy jobb országot.

Mindig azt mondjátok hogy több az ellenzéki szavazó mint a fideszes.

Akkor miért nem az ellenzék nyeri a választást kétharmaddal ?

Mert csak itt megy az ostoba hőzöngés.

2023. ápr. 11. 17:30
 19/32 anonim ***** válasza:
59%

Létezik olyan színvonalú egészségügyi ellátás amiről a kérdező álmodozik. Na de a biztosítási díj sem annyi amennyi a magyar minimálbérből levonnak.

Adót, járulékot senki sem szeret fizetni. Zsebbe jöjjön a fizu, de csilli villi kórház legyen.

Mit is mondott a bantu néger amikor ellopták a bambusz biciklijét ?

Hát a f.szom nem kéne ?

2023. ápr. 11. 17:34
 20/32 A kérdező kommentje:

18.

amikor elfogynak az érvek, jön a "csináld jobban"

Talán 13 év alatt rendbe kellett volna szedni az alapvető állami intézményeket, és nem széptlopni az egészet. Erre már nincs érv.

Most is megy a tanárok elleni hergelés, akik kb. csak jobb bért és munkakörülményeket akarnak.

Vitya, Lölő már lopott eleget, de nem elég, inkább hazudnak, uszítanak. Nevetséges egy állatfaj a fidesz.

2023. ápr. 11. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!