Azért ez már durva rászolgált az ország erre szerintetek?
Itt csak az a probléma hogy magyarország egy 0 jelentékteken kis fing.
(Eladták a hívőknek hogy nem)
Mégis akkora szava van mint egy valódi országnak.
Az orbán-patkánynak vissza kéne már fognia magát.
Én azon nem tudok napirendre térni - és itt vonatkoztassunk el attól, hogy ki az, akinek nem tetszik éppen valami, - hogy tőlünk, magyaroktól érdekes módon mindig elvárt, hogy mások érdekeinek rendeljük alá egyoldalúan a saját érdekeinket és csodával határos módon, ha durvább dolgokat megcsinál akár csak egy hasonló kaliberű szomszédunk vagy bárki a világban, akkor pedig "nem történt semmi"!
Ezen érdemes lenne mindenkinek elgondolkodnia!
Nem értem, hogy bármi is (nem) történik a világban, miért mindig minket, magyarokat kiáltanak ki bűnbaknak!
Azt sem értem, hogy miként lehet természetes igénye más országoknak arra, hogy egy számukra idegen és állítólag "független" ország belügyeiben, gazdasági ügyeiben kotorászhassanak könyékig!
-Ugyanezt megtennénk bizonyos országokkal, akkor már rég be lenne szántva és fel lenne sózva Magyarország!
Az állandó egyoldalúságot és a kettős mércét nem tudom emészteni főleg!
"David Pressman amerikai nagykövet szerdára sajtótájékoztatót hívott össze ... hivatalosan semmilyen témát nem jelölt meg"
Akkor pontosan miről is beszélünk? :DDD
...És a legkorruptabb gennyládák osztják nekünk leglátványosabban az eszet!... :D
Ez már viccesnek sem vicces!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!