Miért az EU-s szankciókkal magyarázza (amit a fidesz megszavazott) a kormányzati kudarcokat Orbán?
Tehát a szankciók miatt van itthon recesszió,
ezért MO-n keresnek a legkevesebbet a munkavállalók (Románia és Bulgária van csak mögöttünk),
Rekord infláció van, de csak nálunk, az EU átlag 6% körüli, míg itthon 25%-40%.
Melyik az a szankciós csomag, és melyik pontja az, amelyik a fenti gazdasági kudarcokat okozták? Erről milyen elemzések készültek?
Nagyon kíváncsi vagyok.
A hívektől még mindig kérdezem:
"Melyik az a szankciós csomag, és melyik pontja az, amelyik a fenti gazdasági kudarcokat okozták? Erről milyen elemzések készültek?"
Választ erre nyilván nem fogok kapni, mert meghaladná az átlag birka agyát. :)
Kérdező!
Azért, mert valakinek más a véleménye mint a tied, nem jelenti azt, hogy "birka"!
12
Még mindig várom a válaszodat:
"Melyik az a szankciós csomag, és melyik pontja az, amelyik a fenti gazdasági kudarcokat okozták? Erről milyen elemzések készültek?"
Nyilván nincs válasz. Maszatolsz össze-vissza, írogatod a baromságodat, egy konkrét, számításon alapuló választ nem írsz.
Ez nem vélemény kérdése.
Azért nem válaszolsz mert:
1. nem tudsz.
2. teljesen alaptalan a kormány érvelése
3. Arra sem vagy képes, hogy utánanézz és elolvass egy szankciós csomagot. Meg sem értenéd, mert eleve angolul van, igaz az EU-s oldalakon vagy magyar fordítás, de még úgy sem értenéd. :D
Ennyi vagy te/ti. Hazugságot terjesztetek, mert kapsz pár tízezret a propaganda terjesztésért. Vagy ami még rosszabb, tökéletesen nulla vagy agyilag, hogy benyelsz mindent.
#14: az a szomorú, hogy akik olyanok, mint te, akik próbálnák felnyitni az emberek szemét az igazságról, ugyanazokat kapják, amit most te mondasz rájuk. [link] Van ez az oldal. Nem mondom, hogy túlságosan részletekbe menően összefoglalja a rossz dolgokat, de érti a valóságot, arról beszél, amit az embereknek meg kéne érteni. Szoktam látni a hozzászólásait is, de az esetek többségében szimplán lefikázzák, mert a fideszhívő emberek mindenkinél mindent sokkal jobban tudnak...
Sokszor én is belefutok abba, hogy nem értik meg, hogy a tények nem olyan dolgok, amikről én ezt hiszem, ők meg azt. Hinni a templomban kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!