Akiknek a homoszexualitás elfogadása mellett az az érvük, hogy két felnőtt ember kölcsönös beleegyezéssel azt csinál egymással amit akar, ugyanilyen alapon miért nem fogadják el a testvérek közötti szexuális kapcsolatot?
Én tolerálom, csak gyereket ne akarjanak, mert az beteg lesz.
Amúgy ez nagyon ritka lehet, mert úgy vagyunk programotva hogy ne vonzódjunk hozzá, legfeljebb akkor fordul elő ha nem együtt nònek fel, vagy a testvérnél távolabbi a kapcsolatuk. A homoszexualitás ennél gyakoribb
Éppenséggel én pont lesz-rom azt is, ha két testvér kefél egymással.
Tőlem mindenki azt csinál, amit akar, amíg nekem nem árt vele.
Csakhogy ez azok véleménye, akiknek nem sok fogalmuk van a homoszexualitásról. A hivatkozott szöveg mindössze azt a célt szolgálja, hogy kívülről ne pofázhasson bele néhány tolakodó frusztrál személy mások magánéletébe. De a homoszexualitás ne merről szól. És nem önként választott tevékenység. A piálás például saját elhatározás - egy darabig. Aztán jön a függőség, akkor már nem mondható, hogy "ne tegye". Akkor az orvosi eset. Ennyi erővel azt is mondhatnánk, ha rákos vagy, határozd el, hogy meggyógyulsz és kész.
Az élet ettől kissá bonyolultabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!