Miért van az hogy Magyarországon az emberek majdnem fele antiszemita, miközben Csehországban csupán a lakosság 15%-a?
"Az állatbarát akkor lenne jó, ha"...
Igen, de ettől még nem jó példa. Mert az hogy valaki antiszemita, nem jelenti, hogy kínozza a zsidókat. :D
Én a nemzetiségeket is szoktam kritizálni, nem csak a zsidókat. Csak a zsidók (vagyis nem mind, de elég sokan) kevésbé bírják a kritikát. Ettől meg hadd ne én legyek már antiszemita. Továbbra is fenntartom, hogy ez egy olyan célból kitalált szó hogy mindenkit aki kritizálni meri a zsidóságot, meg lehessen bélyegezni. De már túlságosan elcsépelt.
A másik meg, hogy ezek a "felmérések" nem tudom hogy működnek, de hogy engem soha senki nem kérdezett meg hogy antiszemitának tartom-e magam vagy sem az biztos. Sok ilyen felmérés van, megkérdeznek mondjuk ezer embert aztán ráfogják hogy az az egész országra kivetíthető... Hát... szerintem meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!