Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy Magyarország...

Miért van az hogy Magyarországon az emberek majdnem fele antiszemita, miközben Csehországban csupán a lakosság 15%-a?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 10. 17:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
23%
Egyre többen vagyunk főleg a fiatalok között 🇭🇺💥💥
2023. ápr. 28. 09:28
 22/33 Blackfyre ***** válasza:
21-es: Az idősebbek nagyobb arányban antiszemiták, mint a fiatalok.
2023. ápr. 28. 21:25
 23/33 anonim ***** válasza:
27%
"Antiszemita" - Még a szó is értelmetlen. Akkor aki a zsidókat támogatja az "szemita"??? Viszont szemitákról miért nem hallani soha???? Ez csak zsidó ravaszkodás a szavakkal!!! (és ezzel nyilván be is kerültem az "antiszemita" kategóriába, hihi)
2023. jún. 3. 10:55
 24/33 Blackfyre ***** válasza:
58%
23-as: Bukovinai székely vagyok. Gondolom életed minden problémájáért a "zsidók" a hibásak. Bűnbakkeresés megy, az a teljesítmény hiányát jelzi. Gondolom tízezer évre visszamenőleg tudja a családfáját, és úgy "zsidózik."
2023. jún. 3. 16:57
 25/33 anonim ***** válasza:
20%
25-ös: Lexarom mi vagy vagy ki vagy, vagy honnan vagy. Semmi ilyesmit nem írtam hogy életem problémáit a zsidók v bárki más okozta. Csak felfedtem egy logikai bukfencet az "antiszemita" kifejezést iletően. De te máris továbbgondoltad. Ez innentől már rólad szól, nem rólam.
2023. jún. 3. 20:07
 26/33 Blackfyre ***** válasza:
26-os: Miért lenne benne logikai bukfenc? Az állatkínzó is létezik, mégse használjuk az állatsegitő szót. Ha leszarnád, hogy ki milyen, akkor nem zsidóznál (az emberek nagy része ténylegesen így tesz.) A keresett szó amúgy nem a szemita, hanem filoszemita: [link]
2023. jún. 3. 23:52
 27/33 anonim ***** válasza:
20%
Az állatkínzó nem jó példa. Ez a "zsidózás" szó is elég kretén amúgy. Mikor a keresztényeket kritizálom senki nem mondja hogy "keresztényezek". A keresett szó az "állatbarát". Kérsz hozzá linket is vagy jó lesz így? 😀
2023. jún. 4. 08:12
 28/33 Blackfyre ***** válasza:
A zsidózás alatt nemzetiségi megkülönbeztetés a gond, nem a vallási. Vallást lehet választani, de származást nem. Az állatbarát akkor lenne jó, ha álatokat nem szeretőt írtam volna. Állatbarát lehet valaki úgy, hogy soha egy álata nem volt, míg maga a kínzás egy (bűn)cselekmény.
2023. jún. 4. 13:05
 29/33 anonim ***** válasza:
27%

"Az állatbarát akkor lenne jó, ha"...

Igen, de ettől még nem jó példa. Mert az hogy valaki antiszemita, nem jelenti, hogy kínozza a zsidókat. :D

Én a nemzetiségeket is szoktam kritizálni, nem csak a zsidókat. Csak a zsidók (vagyis nem mind, de elég sokan) kevésbé bírják a kritikát. Ettől meg hadd ne én legyek már antiszemita. Továbbra is fenntartom, hogy ez egy olyan célból kitalált szó hogy mindenkit aki kritizálni meri a zsidóságot, meg lehessen bélyegezni. De már túlságosan elcsépelt.

A másik meg, hogy ezek a "felmérések" nem tudom hogy működnek, de hogy engem soha senki nem kérdezett meg hogy antiszemitának tartom-e magam vagy sem az biztos. Sok ilyen felmérés van, megkérdeznek mondjuk ezer embert aztán ráfogják hogy az az egész országra kivetíthető... Hát... szerintem meg nem.

2023. jún. 4. 13:22
 30/33 anonim ***** válasza:
58%
20-as vagyok, arra értik az antiszemitát, akinek a paranoid delúziója, hogy a zsidók tehetnek minden rosszról. Persze az ilyen ember nem érti, hogy miért baj ez.
2023. jún. 4. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!