Miért van az hogy Magyarországon az emberek majdnem fele antiszemita, miközben Csehországban csupán a lakosság 15%-a?
Ostobaság az egész felmérés.
Hangulatkeltés, hogy lehessen antiszemitázni egy jót. Nekem alapesetben semmi bajom nincs a zsidókkal, de az ilyen hazudozást rohadtul utálom.
Mindenesetre tény: Magyarországon minden évben rendeznek "becsült napját", meg ilyesmit, Csehországban amikor neonácik fel akartak vonulni a zsidó negyedben, mindenki (tleg), minden npárt, minden egyház, csomó civil szervezet szóval gyakorlatilag egész Prága kiállt, eléjük állt, nem tudtak felvonulni. És a rendõrség is nem csak nézte.
De a 2. vh alatt is Magyarország a nácik mellé állt (jó, tudom, geopolitikai kényszer, stb) Csehszlovákiát is megszállta a Wehrmacht, de ott végig volt ellenállás.
Nekem pl. a sok holokauszt-megemlékezés miatt lett elegem a zsidókból.
Hasonlóan a sok trianonozás miatt ugyanígy elegem lett a turbómagyarokból.
(Most mindkét oldal le fog pontozni, előre röhögök rajta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!