Aki nem szimpatizál a kereszténységgel, azoktól megvonnád a keresztény ünnepekre eső munkaszüneti napot?
19
Akkor te is vonj meg magadtól mindent amit a kereszténység hozott létre.
22
Pl pezsgő, kórház...
24
Ez most olyan dolog, hogy sok ateista miért hordja a gyerekét egyházi oviba? Ha már ennyire boncolgatjuk. Mert az elég fura magyarázat, hogy sok állami oviban sok a Rikárdó.
25
Szerintem nem hordja. Vagy ha neked van erről statisztikád hogy az egyházi óvodákban hány gyerek szülője bizonyított ateista, akkor nyugodtan linkeld ide.
"Rikárdózni" meg érdekes keresztény cselekedet, azt hittem mindenki Isten gyermeke és ítélkezni csak neki szabad felettük.
27
Szabad akaratom van ami azt jelenti, hogy senki nem írhat elő nekem semmit. Ez ismeretlen fogalom az olyan mélydemokratáknál mint ti? Vagy csak erre néha gondoltok, amikor kicigányoztátok magatokat amikor Orbánt meglátjátok?
28
Lehet sok volt nálad a misebor, hirtelen fogalmam sincs mire reagáltál azzal, hogy neked szabad akaratod van. De biztos jó neked, ügyes vagy! Ennyi agysejt mellet jól ki is használod ennek a szabad akaratnak minden előnyét ahogy látom. :D
Meg hogy Orbán hogy kerül ide az is rejtély, de annyira nem csodálkozom. :D
29
Leírom egyszerűbben mert látom problémát okoz: te nekem nem írhatod elő, hogy a vallásomba mi férhet bele és mi nem. Megértetted?
Továbbá a Rikárdózast kéred számon, amikor megy a cigányozásotok Orbán felé minden nap?
Na ez szánalmas rátok nézve 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!