A balosok nem értik, hogy a Pride-on félmeztelenül vonaglani teljesen kontraproduktív?
Ohh akkor ezért ilyen kontraproduktív a pártpropagandista okádorigó? :D
két hanyató nyugat meg gyurcsányozás közt mindig befigyel valami csöcskidobós alig 18 éves.
" Miért, a birkameneten félmeztelenül vonulni meg húzni a turul szobrot produktívabb? Mondjuk van benne valami, pár száz éve használják erre azt a szót hogy cirkusz."
Ez most komolyan érv volt? Nyilvánvalóan a "békemeneten" vonaglani is cirkusz, egyet tudok érteni. Se a "pride" nem kellene, se a "békemenet"-nek nevezett birkamenet. De az a tény, hogy a birkameneten vonaglás cirkusz, miért legitimálja a "pride"-ot? Magyarázd meg nekem #3-as. A kérdésre, vagy felvetésre reflektáljunk. Én azt gondoltam, hogy a balosok vannak olyan civilizáltak, hogy tudnak érvekkel és kulturáltan vitatkozni, de ez nagy csalódás most. 4-es vagyok.
A "vonaglás" pontosan azzal éri el a "sikereit", hogy vannak ilyen szerencsétlenek, akik képesek (a példa kedvéért) ilyen "kérdéseket" kiírni időről-időre habzó szájjal.
Azzal, hogy a fókuszt folyamatosan ráhelyezitek a témakörre, ti magatok teszitek sikeressé, mert célt ér azzal, hogy "figyelnek" a jelenségre!
Gyere holnap is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!