A tanárok már idén nyáron elveszítik Kjt-s státuszukat, vagyis az új tanévet már úgy kezdik meg, hogy nem a Kjt szerint lesznek foglalkoztatva?
" akkor egy részük egyáltalán nem fogja megkezdeni a következő tanévet."
üres duma. ugyan hova is mennének hova kellenek sehova... ha lenne hova menniük akár ma is elmehetnének. de NEM mennek mert nincs hova
Röhöghetsz, ha neked ettől lesz jobb, de nagyon sok volt kollégám elhagyta már a közoktatást az elmúlt 1-2 évben, szerintem szinte alig lenne olyan a volt munkahelyemen, akit ismerek, max az idősebbek, akik már tényleg nehezen váltanak, vagy szeretik annyira magát a tanítást, hogy még így is bevállalják.
Akikről tudok, azok mind találtak más munkát, van, aki kereskedelemben, van, aki elment adminisztrátornak, van, aki szakmát tanult munka mellett, és most villanyt szerel, gyógypedagógus ismerősöm magán fejlesztő központban dolgozik és kb dupláját keresi. Én ugyan nem vagyok pedagógus, de iskolában dolgoztam, mint szociális munkás, én is otthagytam, tanultam más szakmát, azóta vállalkozóként dolgozom, mondanom sem kell, hogy többet keresek, mint az iskolában.
De gondolom te nem ezt akarod hallani, csak jó másokat kirohogni, mert pár éve volt egy szemét tanárod.
"A kérdező fideszes"
nem, a kérdező egy iskolában dolgozó ámde NEM tanár, aki jókat röhög a tanárok semmitérő vergődésén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!