Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol van itt szegénység,...

Hol van itt szegénység, amikor ma is tömött sorok voltak még a reál boltban is? Ilyenkor miért nem veszi fel valaki kamerával és adja le?

Figyelt kérdés

Az ellenzék telitorokkal terjeszti, hogy Magyarországon egyre nagyobb a szegénység, sőt a legtöbb ember nélkülözésben él és stb. stb.

Nos, akkor hogy lehet hogy pl. most is tömött sorok vannak a reál boltban is? Jó tudom, hogy egy 4 napos ünnepen ma van egyedül nyitva a bolt, de nem csak kenyeret, hanem túróruditól kezdve minden ilyen, amúgy nélkülözhető drága élelmiszereket is láttam a kosarakban.

Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés, hol van itt a szegénység? Aki szegény, az ne vegyen túrórudit meg ilyeneket. Ilyenkor fel kéne venni kamerával, és leadni az ellenzéki csatornákon, hogy: Ilyen a magyar szegénység!

Mit gondoltok?

2023. ápr. 8. 10:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt mi volt az elképzelés eddig kérdező? Aki szegény az szülni fogja az ételt vagy mi?
2023. ápr. 8. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Magyarországin.Húsvétkor meg karácsonykor többet költenek, nem tudom mi a meglepő ebben.

[link]

Erről nem számol be az M1 csak a kamu gazdasági növekedésről?

2023. ápr. 8. 11:43
 13/16 mindentudó99 ***** válasza:
Soha nem látott jólét van.
2023. ápr. 8. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:

1. Jön a húsvét, ebből az alkalomból bevásárolnak a magyarok, hiszen kétnapos ünnep. Jó, ha nagy lenne a szegénység, akkor keveset vennének.

2. A legtöbb cég megemelte a dolgozók fizetését. Sokan húsvét előtt kapták meg az első megemelt fizetést. Így ők nemcsak két napra vásárolnak be, hanem tartalékot is.

2023. ápr. 8. 17:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Gondolom a húsvétnak lehet köze hozzá, hogy a teljesítményprémiumnak köszönhetően, amit egyébként nem a teljesítményem határoz meg, most jócskán benéztem 300 ezer nettó fölé.
2023. ápr. 8. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:
14) a legtöbb cég?Ezt hol hallottad?
2023. ápr. 8. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!