Akik a magyarországi akkumulátor gyárak ellen tiltakoznak, azok tudnak helyette más, jobb és konkrét alternatívát ajánlani?
De meg van a helye!
Ma pl. legalább 50 gép dolgozott a földmunkáján.A 49-es bizonygatta, hogy mezőgazdaságilag művelt területre épül - kíváncsian várom én is a fotót erről!
55 - te annyira béna vagy, hogy harmadjára hivatkozol arra a fotóra, de betenni képtelen vagy?!
Én a képen egy pusztaságot látok, amin nem csodálkozom, mert az ipari terület, és az is volt!
Én látom a fotót, és azt a megművelt területeket nem látom amiről hadováltál.
57 - ami képet ide betettél, az közvetlenül a repülőtér melletti terület. Oda a büdös életben nem épül akkugyár!
A valóságban ettől jóval kijjebb, kb. 2 kilométerrel távolabb épül, nagyjából ezen a területen:
[link] ,21.62883,3a,15y,303.67h,91.67t/data=!3m6!1e1!3m4!1s3QxiDLT8KzbzdfZy_ulT0w!2e0!7i16384!8i8192
A 487 -es mellett épül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!