A pusztuló nyugaton 1kg paradicsom 700 Ft-ba kerül, idehaza 1800Ft/kg. Ehhez mit szólnak a kedves fideszesek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 17:09
11/73 anonim válasza:
Mármint nem pusztul a nyugat? tudjuk.
12/73 anonim válasza:
Mi az hogy nem válaszolt, de válaszolt.
13/73 anonim válasza:
Xd te mennyiért veszed a paradicsomot?
14/73 anonim válasza:
A kérdés természetesen hazugság, ahogy megszoktuk, egy perc keresés után találtam 1000 Ft alatti paradicsomárat Magyarországon.
16/73 anonim válasza:
Szankciók, Gyurcsány, EU, Soros, Zelenszkij, Brüsszel, Karácsony, elmúlt 13 év előtti 8 év...
Kihagytam valamit?
17/73 anonim válasza:
Én nyugatról rendelem a paradicsomot mert ott olcsóbb.
Most hogy erősödött a forint sok dolgot érdemes inkább kintről megvenni.
18/73 anonim válasza:
17.
Csak azt intézte a kormányom,amire számítottam , nyavajog az illiberális banda?
19/73 anonim válasza:
Igen, itt kinn két euro a kilója a lidl-ben, meg tudom erősíteni. Otthon 1600 és 3500 forint között van. Persze, lehet, hogy ideiglenesen itt-ott van pár száz forinttal olcsóbban is, de az csak egy egyszeri eset, lévén az akció, amivel becsalogatják a vásárlókat, hogy náluk rendezzék a nagybevásárlást.
De ezen semmi szokatlan sincsen. Mondják az otthonmaradtak az árakat és szó szerint leeseik az állam.
20/73 anonim válasza:
Otthon 990 a lidl ben, meg tudom erősíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!