A paradicsom influenza miatt bezárhatnak az iskolák még szeptemberben? A kormány mit tervez?
Figyelt kérdés
Nem viccelek! Rejtélyes "paradicsom influenza" járvány terjed gyerekek között: Ebben az óriási országban már félelemre ad okot, ilyen tünetekkel jár
A kutatók kongatják a vészharangot [link]
2022. aug. 24. 14:36
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
9 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nekem paprika influenzám van töltött káposztás ebolával.
2/10 A kérdező kommentje:
Tudom viccnek szántad, de ez most full komoly! Védőnő is mondta
2022. aug. 24. 14:38
4/10 A kérdező kommentje:
ide nem?
2022. aug. 24. 14:39
5/10 anonim válasza:
Áh emiatt még nem, csak ha majd kereszteződik a majomhimlővel és megjön a paradicsomajom himlőfluenza.
6/10 anonim válasza:
Indiában van csak jelenleg. Hozzátenném hirtelen soknak tűnhet a 84 eset, de azért ha belegondoltok, hogy 1.4 milliárd él Indiában, akkor egyáltalán nem beszélhetünk még járványról.
7/10 anonim válasza:
Jaj gyerekek, mit adhatnak még be a PCR tesztekkel átvert járványbárányoknak, én már csak röhögök komolyan. :D
8/10 anonim válasza:
Addigra ideér a nílusi krokodiltripper is, azzal jobban lehet majd riogatni, a sok birka meg befosva fog rettegni és otthon maradni. A lényeg, hogy az emberek féljenek valamitől.
9/10 anonim válasza:
Eddig minden COVID variánsról sok ilyen komoly(?) figyelmeztetést olvastam, mint a tiéd.
Így aztán mindnyájan a túlvilágról írunk ide a gyakorira, mert a félelmetes omikron variáns a Földön megmaradt utolsó néhány embert is megölte.
10/10 anonim válasza:
Erről már 1978-ban filmet csináltak: A gyilkos paradicsomok támadása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!