Mit szóltok Gyurcsány magyarázatához, hogy miért van még a politikában, a jelenléte miért hátráltatja az Orbán rendszer leváltását?
Itt egy link a válaszáról: [link]
Ha nem nyílik meg a Gyurcsány facebook oldalán látható.
Azt szólom most is amit szoktam.
A faszinak igaza van, de ettől én még nem kedvelem, mert azért a szocikkal való szakítása úgy kezdődött hogy vagy fél évig mindenhol szembe ment azzal amit az akkori pártja mondott vagy csinált és folyamatosan kiénekelt a kánonból.
Ezt lehetett volna sokkal elegánsabban is. Úgy ahogy egy "önérzetes hazafi" csinálta volna.
Sajnálom, de még nem vagyok annyira öreg, hogy ezekre ne emlékeznék.
Nekem mindig az van a szemem előtt, hogy én milyen országot szeretnék - ami persze soha nem fog megvalósulni. Az a k.rva nagy helyzet, hogy ez általában 90%-ban stimmel azzal, amit Gyurcsány képzel el. Modern, nyugatias, európai színvonalú. De a magyar emberek kőkorszakiak, javarészt, és jobban rezonálnak a Fidesszel, ami ugyanerre hajaz.
Egyetértek azzal is, hogy az ellenzék tele van tehetségtelen barommal, aki csak a mi adónkon lebzsel. Aki kicsit is akar tenni ezért az országért valamit, úgy, hogy ráadásul tudja, nem fog vele elérni semmit mert az emberek nem akarnak menni előre az idővel, azok a DK-hoz mennek. Aki csak jól fizető zsíros állást akarnak, azok vannak más ellenzéki pártoknál. És itt a pont.
Megnéztem a linkelt videot. Teljesen igaza abban amikről ott beszél.
Nekem csak egy apró problémám van vele. Ő is kopott farmeros kiszesként kezdte a politizálást mint orbán. Egész életében politikával foglalkozott. Ma többszáz milliós vagyona van. Ennyire jól fizet a becsületes politizálás ? Úgy gondolom hogy nem. Nekem ne játsza ma itt a demokratát az aki a kommunista haveri kapcsolatait felhasználva szerezte a vagyonát.
Ma másképp beszél mint amikor kormányon volt. Én nem hiszem el neki hogy a miniszterelnöki székből ugyanezeket mondaná mint most. Egyszer már leszerepelt tőlem nem kap második esélyt.
Mindezt úgy, hogy a videót sem nézted meg nyilván. A lakájmédiában már úgy is elmondták mit gondolj róla.
Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!