A választások előtt az ellenzéki politikusok azt mondták nagyon magabiztosan a választóiknak, hogy biztosan nyerni fognak. Most meg diktatúráznak. Nincs itt némi ellentmondás?
Valahogy a vesztes mindig diktatúrázik...
Ez az összefogás is mekkora kamu volt...
Kérdező!
Vedd észre, hogy ez a topic full baloldali..
Itt minden jobbos csak hülye lehet..
12-es.
Én is észre vettem.
A gyik tele van elfogult balosokkal.
Ami jobbos, azt azonnal lepontozzák. :D
Én csak rávilágítottam, hogy a balos pártok sem különbek.
Fáj nekik ez a tény.
Bezzeg amikor Trump kiáltott diktatúrát a másik oldalon, a szupererkölcsös balosok rendszeresen kiröhögték.
Mindig a vesztes fél kiált diktatúrát. A mártírkodás és az áldozati póz egy taktika.
Ami a köznédiát illeti:rengetegszer hívták a balosokat a műsorokban, de kevesen mentek el. Jobb nekik mártírkodni...
Én se vagyok baloldali, csak a kérdező ostoba.
De mondok jobbat, az ellenzék nagy része sem baloldali, ahogy egyébként a fidesz sem jobboldali.
Amúgy a közmédiának nincs már akkora jelentősége, mint 2006-ban.
Rengeteg hírportál van mindenféle oldalról.
Tévedés. Azért mert létezik egy hírportál, még nem fog eljutni emberekhez.
Pár évvel ezelőtti felmérés szerint a magyarok 70%-a még mindig elsősorban a TV-ből tájékozódik, vagyis a TV-nek igenis nagy súlya van.
De mondok mást is. Tegyük fel, hogy megalakul a világ legjobb pártja. Ha nem tud eljutni az emberekhez, pont ezen média viszonyok miatt, akkor arra a pártra akármilyen jó, nem fognak szavazni, és itt ez történik.
Nemcsak egy ellenzéki hírportál van.
Ami a TV-t illeti:ott azaz ATV és az RTL.
Az ellenzéki pártoknak van Facebook és YouTube-oldaluk is.
Micsoda diktatúra.
A balosok érdekes módon azért nem sírtak, hogy Toroczkai Facebook oldalát törölték a választások előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!