Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik még ma is szilárd fideszp...

Akik még ma is szilárd fideszpártiak vagytok, tagadjátok hogy a fidesz politikusok lopnak?

Figyelt kérdés
Fidesz pártiakat kérdezem. Nyilván a fideszpártiaknak a fidesz a jó. Viszont azt belátjátok, és ti is valljátok, hogy szerintetek is lopkodnak a fidesz politikusok vagy ti tagadjátok?

2023. ápr. 5. 23:48
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Egy debreceni buszsofőr ismerősömmel beszéltem és mondtam neki, hogy ezek a fidesz politkusok mennyit, milyen sokat lopnak. Azt mondta, hogy nem lopnak, tisztességes munkából van pénzük. Mondtam, h Mészáros, Tiborc is milyen gazdag, bűnnel szerzett vagyon ami van nekik. Erre is azt mondta, hogy nem, hanem tisztességes munkából. Tiborc megvásárolt egy céget bla bla bla, ezeket mondta. Ekkor ráhagytam és megfogadtam magamban, h többet a politikáról nem beszélgetek vele.
2023. ápr. 6. 20:35
 22/26 anonim ***** válasza:

20-as Fosadék!

[link]

2023. ápr. 6. 20:44
 23/26 anonim ***** válasza:

20-as Fosos!

Te egy januári cikket linkeltél! Azóta csökkent a munkanélküliség!

Ez durva, elmondom, hogy mi van, erre még egy gomba ugyanazt a hibát elköveti. :D

2023. ápr. 6. 20:46
 24/26 anonim ***** válasza:
* nőtt a munkanélküliség
2023. ápr. 6. 20:47
 25/26 anonim ***** válasza:

Ezt mondtam: "Ne is mondjátok, múltkor egy fideszes azt akarta bizonygatni, hogy nem nő a munkanélküliség"

"És mondtam neki, hogy HAHÓ, értékelem a szorgalmadat, de rossz forrásokat használsz."

Erre idevág flegmán egy januári cikket, mikor azóta már eltelt pár hónap, ami alatt pont, hogy nőtt a munkanélküliség.

Tudom, mindjárt gyurcsányozol egyet, aztán rendben is vagyunk. :D

2023. ápr. 6. 20:56
 26/26 anonim ***** válasza:

Nincsen munkas mert annyian dolgoznak mar kulfoldon.

Rabszolgamunka szinvonalu kozmunkas es akkumulator osszeszerelo munkahelyeket sikerult idehozni. Gratulalok.

2023. ápr. 6. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!