Akik még ma is szilárd fideszpártiak vagytok, tagadjátok
hogy a fidesz politikusok lopnak?
Figyelt kérdés
Fidesz pártiakat kérdezem. Nyilván a fideszpártiaknak a fidesz a jó. Viszont azt belátjátok, és ti is valljátok, hogy szerintetek is lopkodnak a fidesz politikusok vagy ti tagadjátok?
Persze az EU penzekhez semmi koze nincsen ahhoz hogy lopnak..
Gyurcsany ellenzekben van, a fidesz 2/3. Hogy a fszba akarja a fidesz ezt is a gyurcsotanyra kenni?
2023. ápr. 6. 19:24
12/26 anonim válasza:
Eleg szanalmas hogy egy 2019-es grafikont linkelsz ide, a szurke resz az elorejelzes volt, semmi koze a valosaghoz.
2023. ápr. 6. 19:32
13/26 anonim válasza:
Ne is mondjátok, múltkor egy fideszes azt akarta bizonygatni, hogy nem nő a munkanélküliség és sorra ilyen 2015-ös, meg 2021-es covid utáni cikkeket linkelt be. És mondtam neki, hogy HAHÓ, értékelem a szorgalmadat, de rossz forrásokat használsz. És az volt a durva, hogy le lettem pontozva, amikor a legfrissebb, amúgy a saját médiájuk által posztolt legfrisebb cikket linkeltem be, ami pont az ellenkezőjét mutatta, mint amit állítani akartak. Úgyhogy én ilyen paintel szerkesztett képeket nem fogadok el hivatalosnak. Inkább felnézek az eurostatra vagy a wikipédiára. :)
2023. ápr. 6. 19:36
14/26 anonim válasza:
#11: Az én 2023-as grafikámra rákontrázol egy 2022-essel... Gratula!
A Wikipédia grafika pedig visszaigazolja mindazt, amit én is linkeltem az államadósság alakulása terén. (Lehet, hogy jobban jártál volna, ha inkább meg sem szólalsz...) :D
2023. ápr. 6. 20:00
15/26 anonim válasza:
Nem 11-es vagyok, de ne haragudj, de azt a paintes f*st nem fogadom el hiteles forrásnak.
#12: Kicsi rigó! A grafika valóban 2019-es, a szürke rész pedig valóban előrejelzés, erre nélküled is rájöttem. Csak az a pici "probléma" hogy a 2002-2019 közti éves adatok már véglegesek, hiszen túl vagyunk rajtuk. Én azt írtam, hogy "2002-2010 között folyamatosan nőtt az államadósság, 2010-2019 között pedig folyamatosan csökkent". Ez pedig 2019-ben is és 2023-ban is ugyanúgy igaz. (Remélem, sikerült megértened.) Azt pedig, hogy a felvett hitel miatt megugrott az államadósság, én sem vitattam. Csakhogy a jelenlegi magas államadósság egy átmeneti kiugró adat, a 2002-2019 közti időintervallum viszont egy kristálytiszta tendenciát mutat: a szoclib kormány alatt folyamatosan növekedett, a Fidesz-KDNP kormány alatt pedig folyamatosan csökkent az államadósság.
2023. ápr. 6. 20:20
18/26 anonim válasza:
A te grafikonodban mar 2024 van, na erre varrj gombot.
Ha pedig a wikipedian pedig ott van az utolso lezart ev eredmenye. Soha nem volt magasabb az allamadossag.
A GDP-hez mert adossag is a vilagvalsag korul van.
Nagy szarba kormanyoztatok az orszagot, gratulalok.
2023. ápr. 6. 20:25
19/26 anonim válasza:
Ennyire funkcionalis analfabeta vagy?
Soha nem volt magasabb az allamadossag mint most. JELENLEG.
Nem kell, hogy végigolvasd (bár, nem tilos), nézd meg csak a grafikákat! Mikor volt a legmagasabb a munkanélküliség, és mikor volt a legalacsonyabb? Segítek: toronymagasan a Gyurcsány-korszakban a legmagasabb, jelenleg pedig a legalacsonyabb. Ma 1 millióval dolgoznak többen, mint 2009-ben. Ha nem látod a fáktól az erdőt, nem tudok rajtad segíteni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!