Magyarországon tényleg be fogják tiltani a Queen-t, vagy Elton-t, vagy a Livin' On a Prayer-t a Bon Jovi-tól?
#10 Miért ne lehetne ezeket a klipeket lejátszani az iskolában?????
Semmi köze ahhoz amiről a törvény szól.
Tényleg ennyire gyengén megy a valóság?
#13 EZ egy KLIP! Te nagyon szerencsétlen!
Nem, nem tiltják Szapphó oktatását sem, bármennyire is leszbikus volt - gyerekem iskolájában ezzel próbáltak hisztériát gerjeszteni a magyar tanárok a diákoknál, szülőknél. Ahogyan nem fognak semmiféle hasonlót tiltani vagy miatta bárkit vegzálni.
Pont ezért írtam le neked annak az egyszerű amerikainak a véleményét, hátha felfogod mi az amit nem lehet bevinni az iskolákba. Azt, amilyenhez - ahová - eleve csak nagykorúakat engedtek be korábban.
Szimplán gondold át, hogy ennek a klipnek a megtekintéséhez kellett valaha is nagykorúnak lenni, jelent-e meg mellette kötelezően 12-16 vagy 18-as karika a szülőknek figyelmeztetésül vagy sem! Ha nem, akkor nem tilos bevinni az iskolába és nem is lesz az.
14es, ha nem irod le a szerencsétlen szót is meg tudom érteni, amit irsz. Nem kell személyeskedni, főleg ilyen stilusban nem.
Kérlek válogasd meg a szavaid, vagy jelenteni foglak. Köszönöm.
#15 Jelents, megszoktam. Aki nem hajlandó elismerni hogy tévedett az ezt szokta csinálni, így menekül ki a vitából, hogy törölteti azt akinek nem tetszik a véleménye. Ezzel tulajdonképpen bizonyítod is amiket írtam, hogy te a cenzúrát akarod és a véleményszabadság korlátozását.
De persze csakis egyoldalúan. Mivel te itt alapvetően rémhír terjesztését műveled már a kérdéseddel is meg az utána leírt kommentjeiddel is, egyenesen hazudsz. De persze ha emiatt jelentenélek akkor én lennék a rossz, mert azt szabad csinálni amit te csinálsz, az csak egy "kérdés" csak egy vélemény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!