Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon tényleg be...

Magyarországon tényleg be fogják tiltani a Queen-t, vagy Elton-t, vagy a Livin' On a Prayer-t a Bon Jovi-tól?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 4. 08:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
25%

#10 Miért ne lehetne ezeket a klipeket lejátszani az iskolában?????

Semmi köze ahhoz amiről a törvény szól.

Tényleg ennyire gyengén megy a valóság?

2023. ápr. 4. 09:16
 12/25 A kérdező kommentje:
A klipben nőnek öltözött férfi látható. Ez része a gyerekvédelemnek, nem?
2023. ápr. 4. 09:18
 13/25 anonim ***** válasza:
34%

#13 EZ egy KLIP! Te nagyon szerencsétlen!

Nem, nem tiltják Szapphó oktatását sem, bármennyire is leszbikus volt - gyerekem iskolájában ezzel próbáltak hisztériát gerjeszteni a magyar tanárok a diákoknál, szülőknél. Ahogyan nem fognak semmiféle hasonlót tiltani vagy miatta bárkit vegzálni.

Pont ezért írtam le neked annak az egyszerű amerikainak a véleményét, hátha felfogod mi az amit nem lehet bevinni az iskolákba. Azt, amilyenhez - ahová - eleve csak nagykorúakat engedtek be korábban.

Szimplán gondold át, hogy ennek a klipnek a megtekintéséhez kellett valaha is nagykorúnak lenni, jelent-e meg mellette kötelezően 12-16 vagy 18-as karika a szülőknek figyelmeztetésül vagy sem! Ha nem, akkor nem tilos bevinni az iskolába és nem is lesz az.

2023. ápr. 4. 09:28
 14/25 A kérdező kommentje:

14es, ha nem irod le a szerencsétlen szót is meg tudom érteni, amit irsz. Nem kell személyeskedni, főleg ilyen stilusban nem.

Kérlek válogasd meg a szavaid, vagy jelenteni foglak. Köszönöm.

2023. ápr. 4. 09:31
 15/25 anonim ***** válasza:
26%

#15 Jelents, megszoktam. Aki nem hajlandó elismerni hogy tévedett az ezt szokta csinálni, így menekül ki a vitából, hogy törölteti azt akinek nem tetszik a véleménye. Ezzel tulajdonképpen bizonyítod is amiket írtam, hogy te a cenzúrát akarod és a véleményszabadság korlátozását.

De persze csakis egyoldalúan. Mivel te itt alapvetően rémhír terjesztését műveled már a kérdéseddel is meg az utána leírt kommentjeiddel is, egyenesen hazudsz. De persze ha emiatt jelentenélek akkor én lennék a rossz, mert azt szabad csinálni amit te csinálsz, az csak egy "kérdés" csak egy vélemény.

2023. ápr. 4. 09:38
 16/25 A kérdező kommentje:
Elismerem, ha hülye vagyok, de személyeskedésre nem vagyok hajlandó válaszolni, főleg nem vitatkozni. Szép napot neked, a jövőbeni kommentjeidre nem fogok reagálni.
2023. ápr. 4. 09:42
 17/25 anonim ***** válasza:
30%
#17 Trollkérdések kiíróitól az várható is. tegyél így!
2023. ápr. 4. 10:17
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
@8 Igen, csak ez egy baromság és kiválóan mutatja, hogy emberek mennyire nem értenek alapvető kérdéseket. Szexuális kisebbséghez tartozni nem csak szexuális aspektussal bír. Mint ahogy egy házasság sem csak azért köttetik, hogy szexeljenek egymással a felek. Szocikulturális, anyagi, jogi és ezer másik következménye van. Ezekről iskolákban simán lehet beszélni.
2023. ápr. 4. 10:47
 19/25 anonim ***** válasza:
19%
Vaddisznó Ági. Nem kell ezzel foglalkozni.
2023. ápr. 4. 11:53
 20/25 A kérdező kommentje:
20as, a kérdésben nem szerepel egy politikus sem, a kérdés arról szól, hogy be lehet-e ezeket a zenéket, klippeket tiltani, ma Magyarországon.
2023. ápr. 4. 13:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!