Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk miért nem a...

A Mi Hazánk miért nem a Fidesz és Orbán Viktor ellenében politizál? Torockai László: „vissza kell venni a magyarok fővárosát, Budapestet az életképtelen, magyartalan belpesti romkocsma-töltelékektől” Miért az ellenzék "ellenzéke"?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 4. 08:45
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
27%

#10: belenéztem, hányingerem lett a sok f*szságtól, kikapcsoltam. Annyira buták, hogy hozzájuk képest egy Kósa Lali vagy a másik oldalról nézzük akkor egy Vadai/Kunhalmi is tudósnak számít. Pedig ki nem állhatom sem a fideszt, sem a baloldalnak nevezett pártokat.

Nincs itt semmiféle harmadik út. Együtt szavaznak a fidesszel, azonos dolgokat mantráznak, agyat mosnak. Ez ugyanaz, mint a fidesz csak szélsőséges kategóriában.

Nagyon kevés olyan politikusunk van, aki egyáltalán megérdemli, hogy a parlamentben üljön. A mihasznák közül egyik sem érdemli meg.

2023. ápr. 4. 12:41
 12/42 anonim ***** válasza:
85%

egyrészt-nagyon félreérted az ellenzék szerepét. ez azért lehet,mert az elmúlt 12 évben a mi ellenzékünk szarul csinálta a dolgát. nekik nem a kormánnyal való ellenkezés lenne a feladata,hanem a baloldali szavazók képviselete. azaz baloldali elemeket kéne megpróbálniuk beépíteni bármilyen fideszes javaslatba,de sajnos nem ez történik.

-másrészt, a mihazánk a megalakulása óta vallja,hogy nemcsak kormányt(fideszt) kell váltani,hanen ellenzéket is.

azaz kritizálja a kormányt és az összefogást is,viszont az ellenzékiséget jól csinálja,mert ők a jobboldali szavazóik érdekeit képviselik,ezért ha a fideszes törvénytervezet kerül elő,ők javaslatokat is tesznek és nem pedig elleneznek mindent ami a kormánytól jön.

igaz, nem minden esetben lesz végül olyan a törvény amit a mihazánk elfogadna,de attól még próbálnak valódi ellenzékként viselkedni, kritikákat fogalmaznak meg a törvény jobbátételére és javaslatokat küldenek,még akkor is,ha tudják,hogy nemsok esély van arra,hogy a kormány megfogadja a javaslataikat

2023. ápr. 4. 12:42
 13/42 anonim ***** válasza:
21%
Màrpedig a Mi Hazànk nem bizonyìtotta honnan kapott pènzt kampànyra 😶
2023. ápr. 4. 14:06
 14/42 anonim ***** válasza:
87%
#13 A Mi hazánk az államtól kapott pénzt a kampányra, éppen úgy mint minden más szervezet is ami jelöltet, listát állított.
2023. ápr. 4. 14:13
 15/42 anonim ***** válasza:
70%

Hogy lenne a mi hazánk a Fidesz fiókpártja? Ehhez jó hülyének kell lenni, hogy ezt valaki így gondolja.

Nem tűnik fel hogy a mi hazánk leginkább a Fidesztől vesz el es fog elvenni ennél is több szavazatot?

2023. ápr. 5. 06:34
 16/42 anonim ***** válasza:
63%

Ezt kell beadni a Gyurcsányista összefogás szavazóinak, és ők terjesztik ezt a propagandát tovább. Mert Gyurcsány meg Orbán akkor lenne nagy bajban, ha a Mi Hazánk minden ember számára egy harmadik utat képviselne. A Fidesz le lenne váltva, az összefosás meg tényleg maga alá fosna. De Orbánék azt mondják a Mi Hazánkra hogy baloldali kommunisták akik úgy fognak járni mint a régi jobbik hogy Gyurcsány csoportba fognak tartozni. Az összefosás propaganda meg hogy Fidesz fiókpárt. Ilyen hazugságokkal próbálják elnyújtani a hatalmukat ezek a rohadékok. De ami késik nem múlik, eljön az idő amikor a miniszterelnökünket úgy fogják hívni hogy Toroczkai László!

2023. ápr. 5. 06:57
 17/42 anonim ***** válasza:
62%

#16 "De Orbánék azt mondják a Mi Hazánkra hogy baloldali kommunisták akik úgy fognak járni mint a régi jobbik hogy Gyurcsány csoportba fognak tartozni. "

Na, kíváncsivá tettél.

Mutasd már meg nekem ki és hol mondott ilyet "Orbánék" közül!

2023. ápr. 5. 08:22
 18/42 anonim ***** válasza:
35%

17-es.

csak nézz egy kis fidesz propagandát a 2022-es valasztások idejéből

2023. ápr. 5. 08:33
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

#18 Néztem. Pont ezért van a kérdésem, mert nem találkoztam olyannal amit a 16-os állított.

de előtted a lehetőség, akkor mutass ilyet te!

2023. ápr. 5. 08:42
 20/42 D-Mano ***** válasza:
92%

A Fidesz-propagandának megvannak a rejtett ösvényei, amiket nem ismerek, így pl. nem tudom, hol okították rá a Fideszeseket, de egyszerre többféle válasza is volt a Fideszeseknek a Mi Hazánkkal szemben. Jó, az egyikhez nem kell rejtett ösvény, mert adja magát: "a Mi Hazánk túl szélsőséges".

A másikat viszont nem tudom, honnan vették, de kommentszekciókban rendszeresen megkaptam Fideszesektől, hogy a Mi Hazánkat is Gyurcsány irányítja.

Viszont most már egy ideje nyíltabban akarja a Fidesz összekenni baloldalisággal a Mi Hazánkat, aki követi a Mi Hazánk parlamenti felszólalásait, az látja, hogy a Fideszes képviselők gyakran tesznek erre való utalgatásokat a válaszaikban.

A "háború ellenesnek" mondott parlamenti határozattal kapcsolatban itt egy cikk, ahol baloldali képviselőkként listázzák a Mi Hazánkosokat.

[link]

Itt meg a témában Novák Előd szólalt fel, és Dömötör Csaba a válaszában többször utalgatott arra, hogy olyan, mintha a Mi Hazánk is kezdene betagozódni a baloldalba. Itt a felszólalása (9:50-től kezdődik a lényeg):

[link]

2023. ápr. 5. 09:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!