Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gulyás Márton (Partizán)...

Gulyás Márton (Partizán) miért nem válaszolt egyenesen arra a kérdésre, hogy a transz nők nők-e?

Figyelt kérdés

A szóbanforgó interjú:

[link]

Nekünk liberálisoknak nagyon fontos, hogy ne gondolkodjunk az ilyen kérdéseken. Mindig azt kell mondani és gondolni, amit a liberális mainstream diktál.

Nem értem, hogy Marci miért gondolhatta azt, hogy lehet ettől eltérő gondolata.

Véleményem szerint ezzel mélységesen megsértette a transz- és LMBTQ+ közösséget.

2023. ápr. 3. 19:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
80%

"Tisztességes kereszténységet kell a gyerekbe nevelni."

Miért is kéne? JA mert a középkori ispánság meg vármegyék mennek és egy képzelt baráthoz való könyörgés menthet csak meg a hanyató eü miatt?

Tudtommal a fidesz azt mondta senki ne szóljon bele hogyan neveli a szülő a gyerekét mert az az ő joga = hittanra nem kötelező vinnem egy felvilágosult ateista gyereket. Ugye egyetértünk benne ? :D

2023. ápr. 7. 19:17
 32/35 anonim ***** válasza:
69%
31. Egyházi iskolába sem kötelező vinned a ,, felvilágosult ateista,, gyerekedet. Ha viszont így döntesz, az egyházi iskolákban van áhítat, és hittan, amire kötelező járni. Szóval ha odaviszed, akkor viszed hittanra is- Köszi. Libsi.
2023. ápr. 7. 21:03
 33/35 anonim ***** válasza:
84%

"Egyházi iskolába sem kötelező vinned a"

Tényleg? Akkor miért is van kötelező hittan? Ja tudom lehet választani erkölcstant ami tanárhiány miatt hittan lesz. Libsi? Ahaaa tehát ha valaki nem nersevik talpnyaló akkor libsi :D Egyszerű egy agyad van az biztos :D

2023. ápr. 8. 04:51
 34/35 anonim ***** válasza:
6%
33. Mesélj majd, hogy tetszett a gyerekednek a hittanóra:)
2023. ápr. 8. 10:01
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nekünk liberálisoknak nagyon fontos, hogy ne gondolkodjunk az ilyen kérdéseken. Mindig azt kell mondani és gondolni, amit a liberális mainstream diktál."

Ha ez komoly, akkor inkább nem minősítem

Ha csak trollkodsz, akkor pláne nem minősítem. Esküszöm, nem tudom, melyik volna a rosszabb...

2023. máj. 14. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!