USA megfogja paracsolni EU-nak és Magyarországnak is a tiktok betiltását?
Figyelt kérdés
Javasolva helyette a Facebookot és Instagramot mint tökéletes alternativát mert az amerikai kezekben van.2023. ápr. 2. 19:28
1/19 anonim válasza:
Sosem néztem a titkot, a facebookot is nagyon ritkán.
2/19 anonim válasza:
Remélem nem. Szentkirályi Szandis videókra sokszor kicsapom.
3/19 A kérdező kommentje:
Én sem.
De attól még elgondolkoztat hogy nem leszünk e nyomás alá helyezve.
Mert ugye a gond az hogy a fiataloknak már a tiktok ami menő, a face meg insta elég boomer központtá vált
2023. ápr. 2. 19:31
4/19 A kérdező kommentje:
Miért szerinted a facebook és insta nem gyűjt adatot amerika számára?
Nagyon teli vagy gyülölettel Kínával szemben, szerintem kevesebb 444-et kellene olvasnod, de remélem azért nem fogsz kinai embert ölni mert a rasszizmus ami belőled árad vmi brutális.
2023. ápr. 2. 19:34
5/19 anonim válasza:
Hát parancsolni biztos nem fogja.
6/19 anonim válasza:
Nem parancsolni hanem javasolni az már mindenkinek a saját dolga hogy betartják vagy nem.
7/19 anonim válasza:
Igen. Kémkedni a felhasználók után csak nekik szabad.
8/19 anonim válasza:
Mindet be kéne tiltani. Csak a lúzerek élik az életüket közösségi oldalakon.
9/19 anonim válasza:
Remélem. Egyszer a poén kedvéért olvasd el hogy mi van a tiktok szerződési feltételeiben. És még akkor mik lehetnek amiket bele sem mertek írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!