Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz Nacsa Olivér...

Egyetértesz Nacsa Olivér vállaltan Fidesz-közeli humorista mondatával, hogy "nem egy női műfaj a humor" - amikor Pottyondy Edináról kérdezték?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 2. 19:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

“Vele az a bajom, hogy eladta a lelkét a politikai 'ördögnek' így nem lehet jó humorista valaki.”

Mint Hofi, Komlós János ( ávós is volt), Gálvölgyi, Nagy Bandó András… sorolhatnánk még.

Rájuk gondolsz?

2023. jún. 4. 07:17
 32/37 anonim ***** válasza:
19%
Ja! Meg a Sas József.
2023. jún. 4. 07:17
 33/37 A kérdező kommentje:

nem hinném hogy ők vállaltan fidesz közeliek lennének.

De szerencsére mindkét oldalnak bőven odamondogattak úgy sajnos nem nyertél.

2023. jún. 4. 07:56
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Nacsa Olivérnek nem a műfaja a humor, aztán mégis próbálkozik. 🤷‍♂️Nem tudom ki tud nevetni az erőltetett poénjaikon. Pedig én szeretem a humort, de az övét nem is nevezném annak, csak erőlködik.
2023. szept. 8. 09:33
 35/37 anonim ***** válasza:
33%

"8: pont az ilyen Nacsa Olivéres szexizmus miatt nem kaphattak eddig hangot sem teret a női humoristák. Ez szerencsére változik."

:)

Annyira imádom ezt a dumát. A vicc az, hogy a női humoristák pont azért kerültek be, mert nők, amúgy borzasztóan gyengék.

Ács Fruzsina, meg a magas dagadt nő is katasztrófa, Kormos Anett szintén, ráadásul semmi másról nem tud beszélni, mint hogy őt meg akarják, az interjúban meg sajnáltatja magát, mert nő. A forgatókönyvei is szörnyűek.

Ettől függetlenül Nacsa humor is xar, de fenti állításban azért van igazság. Életemben nem találkoztam még humoros nővel, szóval lehet, hogy tényleg van benne vmi, hogy ez férfi műfaj.

Amivel megint csak nem lenen gond, hiszen mindkét nem teljesen más, csak nők frusztrált hisztis személyisége képtelen beletörődni abba, hogy vmiben nem hozzák a férfiak szintjét. És valljuk be, a legtöbb dologban nem is hozzák.

2023. szept. 8. 09:50
 36/37 A kérdező kommentje:

Bagi Nacsa akkor még jó volt amikor MSZP-s időkben a köztévén léphettek fel, és szidhatták a miniszterelnököt és kertszomszédját az Orbánt. De amit 2010-óta ugyanitt "flufferkedik" Orbánnak az külön gusztustalan. Fidesz mindenkiből egy gátlástalan droidot csinál, elvárván a szolgai hűséget.

Női humor - szerintem jó humor van - én nem nézem férfi vagy női.

Kormos Anett szerintem teljes ott van. Sok férfit köröz. De mondom nem szeretem nemi kvótát, amit baloldalon erőltetnek.

2023. szept. 8. 10:27
 37/37 everlight ***** válasza:
100%
36.Nacs mindig is gyengén utánozta Gyurcsányt az orbán paródiája már 20 éve is unalmas volt.
2023. szept. 9. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!