Egyetértesz Nacsa Olivér vállaltan Fidesz-közeli humorista mondatával, hogy "nem egy női műfaj a humor" - amikor Pottyondy Edináról kérdezték?
Én nekem az a fontos hogy humoros legyen, és csak többedleges hogy férfi vagy nő csinálja. Nőiben nekem abszolút kedvenc Kormos Anett.
Férfiben pedig sorolhatnám, hogy kik nem jönnek be hosszasan. És még nem is Nacsát akarom bántani. Vele az a bajom, hogy eladta a lelkét a politikai 'ördögnek' így nem lehet jó humorista valaki.
Baloldaliként valamennyire egyetértek vele. Én se tudnék mondani igazán jó női humoristát, sőt igazán vicces nővel sem nagyon találkoztam még, annyira ez a humor dolog nem megy a nőknek. Olyan kicsit, mint a zene és más művészetek: vannak tehetséges nők, de nem tudják megközelíteni a legtehetségesebb férfiak szintjét.
A nem túl acélos magyar stand-up mezőnyben is legrosszabbak között vannak nők, lásd: Kormos Anett, akinek még a nyilatkozatai és forgatókönyvei is borzalmasak. Számomra Pottyondy is elviselhetetlen, hiába értenék egyet vele, 2 percet bírok a videóiból. Ráskó Eszter is botrányosan gyenge.
Nacsa viszont nekem utoljára 2003-4 volt vicces a Banánhéjban. Mondjuk abban a műsorban is voltak bőven üresjáratok meg erőltetett jelenetek.
Nacsa Olivér a nagy humorista aki megalkotta a vicc nélküli utánzást.KOrdán éd Friderikuszon kívül senkit nem tud jól utánozni.
Még a Sas kabaré is viccesebb mint bármelyik Bagi-Nacsa előadás.Milliókból profi sminkesekkel,stábbal sem tudnak semmi igazán vicceset mondani.
Az az újévi műsoruk abból áll hogy elmaszkírozzák őket Orbánnak és felolvassák valamelyik beszédét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!