A családotokban melyik a jellemzőbb? A liberalizmus, vagy a konzervativizmus?
Figyelt kérdés
Hogyan nyilvánul ez meg?2023. ápr. 2. 17:49
11/15 anonim válasza:
#9 Régen is liberális dolog volt a melegházasság.
12/15 anonim válasza:
Egyik sem.
Sajnos a szemellenzős Fideszesség a legjellemzőbb 😢
14/15 anonim válasza:
na hát ez érdekes. nekem a szüleimnek vmi nagyon furcsa, nagyon 90-es évekbeli kispolgári világképük van, azaz a melegeket csak a művészfilmekben bírjuk de ott nagyon, amúgy éljél a straight culture-ben, házasodj meg, legyen gyereked, még ha alteros filterben is. ehhez képest testvérem az avokádóspirítósos, gyermektelen millenial nőnek egy racionálisabb meg intelligens kiadása aki nagyon kritikus, nagyon jól ismeri meg átlátja pl. a politikát meg a társadalmat de ki is röhögi ezerrel, én meg egy meleg, keresztény nő vagyok aki pl. a szexre nem hétvégi programként gondol hanem egy fontosabb, intimebb, lehetőleg házastársak között megjelenő valamire, humanisztikus elképzeléseim vannak az emberről, és gyakran evolúciós, vagy pszichológiai szemszögből tekintek az emberre v a társadalmi jelenségekre. de a libsi ismerőseim lenéznek a kereszténységem miatt v mert meg akarok érteni bizonyos kortárs jelenségeket és nem csak elfogadom meg polkorrekt vagyok xd szóval elég kaotikus
15/15 anonim válasza:
Inkàbb konzervatív a csalàdom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!