Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországra miért hozunk...

Magyarországra miért hozunk hitelből még több szalaggyárat, amikor eleve is csak szalagmunkásból van munkaerőhiány? Diplomások meg konganak munka nélkül

Figyelt kérdés

Iszonyú sok száz milliárdos hitelt vettünk fel Kínától a környezetpusztító akkumulátor gyárért, holott nem is magyarok fognak ott dolgozni, mert annyiból megélni amit a kínaiak adnak, meg olyan munkakörülmények között dolgozni amit a kínaiak megkövetelnek (pl. kb nem lehet szarni menni 12 óra alatt, mert tartsd vissza, koncentrálj a melóra). nem sok magyar fog menni. De arra pont jó, hogy újabb gigahitel a kínaiaktól 30 évre és titkosított feltételekkel, meg a magyar termőföldek pusztítására, magyarok életterének szennyezésére tökéletes.

Viszont nem értem, miért hoznak még több szalaggyárat, ráadásul a mi pénzünkből, amikor nem arra van kereslet munkavállalói oldalról? A pályakezdő diplomások 80%-a nem tud Magyarországon elhelyezkedni a szakmájában, miért nem ezzel törődnek? Így persze hogy megy ki a magyar külföldre, persze hogy jönnek majd be a bangladesiek a kuli munkahelyekre. Népességcsere lesz.

2023. ápr. 2. 15:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
39%
#10 Nem kellenek, legfeljebb a folyamatmérnökök, de minden fontos pozícióban kínaiak lesznek. És ha én mondjuk mérnökinformatikus, vagy filozófus, netalán fizikus diplomát végeztem el, akkor mégis milyen munkakörben tudnának alkalmazni? Droidnak biztos, hogy nem megyek.
2023. ápr. 3. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!