Jó lenne egy olyan kormány, amelyik betiltaná a Tiktokot és nem tenné elérhetővé a buta, semmitmondó videókat YouTube-on?
Gondolok itt a semmitmondó, népbutító, tizenévesek által nézett mit ettem ma?, mi van a táskámban?, milyen színű ételt ettem? megettem 100 főtt tojást! és egyéb kihívásos videókra.
Jó lenne, ha csak értelmes tartalom lenne a YouTube-on?
Van helye a trashnek a YouTube-on?
Csak az a probléma, hogy ezeket a videókat rengeteg 14-18 éves nézi, akiknek még nem fejlődött ki az agyuk.
Szégyen, hogy egy pl. Whisperton fent lehet ezeken a platformokon.
Valaki ezeket nézi agyzsibbasztásnak egy hosszú nap végén, más macskás videókat, valaki meg tv-t. Egyén kérdés.
A mi van a táskámban tök hasznos mondjuk egy több napos túra esetén. Mit ettem ma videók szintén hasznosak, ha valaki kaja ötletet keres vagy diétázik vagy étrendet változtat és kaphat motivációt. A kihívás meg tud szórakoztató is lenni. Ennyi erővel a stand up comedy-t is lehetne töröltetni, mert nem ad értéket csak szórakoztat. De mi a baj azzal hogyha valami csak időtöltés és szórakoztatás? Meg mi alapján döntenénk el kinek a tartalma mibe esik?
WTon-ra meg van egy egyszerű megoldás: tiltod a csatornáját.
A mi kormányunk ne nyúljon bele semmibe, okozott már elég gondot.
S megsúgom a semmitmondó tartalom és hülyeségek kortól, nemtől függetlenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!