A jobberek örülnek az új pedagógustervezetnek?
A pedagógus munka a legjobb
4 órás melóért 8 órás fizu
Közbe a gyárba meg szívnak az emberek
"4 órás melóért 8 órás fizu"
A feleségem tanár, többet dolgozik, mint én. És harmadannyit keres.
11-es
jobboldali vagyok, de jelenleg egy párt sem képviseli a nézeteimet.
annyiban eltaláltad,hogy,ha szavazni kell,akkor jelenleg mihazánkra szavazok, de rájuk is csak azért mert ők vannak legközelebb az én nézeteimhez.
(leszögezném nem neonázi,fasiszta meg hungarista nézeteket vallok,mielött valaki azthinné😅)
A jobboldaliak nem, a fideszesek igen, mert utóbbiaknak nem érdeke, hogy tanult emberek legyenek többségben az országban.
Illene tájékozódni kicsit, kérdező, mielőtt elkezded kategorizálni az embereket. Klebelsbergről hallottál már? Ő is jobboldali volt, csak szólok, és nem sokan tettek nála többet a hazai oktatásért.
A Fidesz viszont nem igazi jobboldali, csak előadja ezt az álnemzeti, álkeresztény vonalat. Ez abból is látszik, hogy a határon túli magyarok ügyét elvileg fontosnak tartja - de pl. Szlovákiában ki volt Orbán legnagyobb haverja, szövetségese? Az a Robert Fico, aki nyíltan magyarellenes. Ennyit erről...
18-as
mert a mihazánk nem fasiszta,názi vagy hungarista.
ők nemzeti radikálisok.az egyszerűbb embereknek lefordítva jobboldali.
és nem áljobboldali mint a fidesz-kdnp vagy a jobbik.
ezért szavazok rajuk,mert jelenleg ők az egyetlen valódi jobboldali párt a mai politikában
"mert a mihazánk nem fasiszta,názi vagy hungarista."
De. Aki nem látja, az vagy vak, vagy nem akarja látni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!