Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobberek örülnek az új...

A jobberek örülnek az új pedagógustervezetnek?

Figyelt kérdés

[link]

Végül is így is túl vonzó már a tanári pálya 🤡

2023. ápr. 2. 11:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
#10 Ezt neki kellett volna elmondania, ha már vette a fáradtságot hogy kikérje magának a jelzőt.
2023. ápr. 2. 12:56
 12/26 anonim ***** válasza:
55%
Behalok ezeken a “nem kötelező tanárnak menni, ha nem tetszik” kommenteken :D Azt ugye tudják ezek az emberek, hogyha mindenki úgy dönt, hogy nem megy tanárnak, mert nem tetszik, akkor összeomlik a társadalom? Persze, buszvezetőnek sem kötelező menni, de elég sz*r lenne, ha leállna az egész országban a közlekedés. Meg bolti eladónak sem kötelező lenni, de valahogy szerintem mindenki mégis örül, hogy be tud menni egy élelmiszerboltba, ahol ki vannak rakva a termékek, és valaki le is csippantja őket neki a végén… Nem értem ezt az egybites gondolkodást, hogy “minek ment oda” ha nem tetszik, látszik, mennyit fogtak fel az iskolában töltött évek alatt, hogy mi is zajlik ott tulajdonképpen.
2023. ápr. 2. 13:05
 13/26 anonim ***** válasza:
10%

A pedagógus munka a legjobb

4 órás melóért 8 órás fizu

Közbe a gyárba meg szívnak az emberek

2023. ápr. 2. 13:49
 14/26 anonim ***** válasza:
81%

"4 órás melóért 8 órás fizu"

A feleségem tanár, többet dolgozik, mint én. És harmadannyit keres.

2023. ápr. 2. 13:51
 15/26 anonim ***** válasza:
43%

11-es

jobboldali vagyok, de jelenleg egy párt sem képviseli a nézeteimet.

annyiban eltaláltad,hogy,ha szavazni kell,akkor jelenleg mihazánkra szavazok, de rájuk is csak azért mert ők vannak legközelebb az én nézeteimhez.

(leszögezném nem neonázi,fasiszta meg hungarista nézeteket vallok,mielött valaki azthinné😅)

2023. ápr. 2. 14:21
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. ápr. 3. 08:05
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

A jobboldaliak nem, a fideszesek igen, mert utóbbiaknak nem érdeke, hogy tanult emberek legyenek többségben az országban.

Illene tájékozódni kicsit, kérdező, mielőtt elkezded kategorizálni az embereket. Klebelsbergről hallottál már? Ő is jobboldali volt, csak szólok, és nem sokan tettek nála többet a hazai oktatásért.

A Fidesz viszont nem igazi jobboldali, csak előadja ezt az álnemzeti, álkeresztény vonalat. Ez abból is látszik, hogy a határon túli magyarok ügyét elvileg fontosnak tartja - de pl. Szlovákiában ki volt Orbán legnagyobb haverja, szövetségese? Az a Robert Fico, aki nyíltan magyarellenes. Ennyit erről...

2023. ápr. 3. 18:34
 18/26 anonim ***** válasza:
37%
15-ös, ha nem vallasz ilyen nézeteket, miért szavazol rájuk? :D
2023. ápr. 3. 22:15
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

18-as

mert a mihazánk nem fasiszta,názi vagy hungarista.

ők nemzeti radikálisok.az egyszerűbb embereknek lefordítva jobboldali.

és nem áljobboldali mint a fidesz-kdnp vagy a jobbik.

ezért szavazok rajuk,mert jelenleg ők az egyetlen valódi jobboldali párt a mai politikában

2023. ápr. 4. 12:19
 20/26 anonim ***** válasza:
58%

"mert a mihazánk nem fasiszta,názi vagy hungarista."

De. Aki nem látja, az vagy vak, vagy nem akarja látni.

2023. ápr. 4. 14:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!