Igaza van-e Filemon Mihálynak, aki azt mondja, azért vágatta ki a lombsétány körüli erdőt, mert az amúgy is megérett a vágásra?
Ebben a cikkben Filemon Mihály azt mondta, azért vágta ki a hatalmas, lombsétány körüli erdőt, mert már érett volt a vágásra. Illetve azt is, hogy a 60 millió forintos uniós támogatásból egy fillért nem látott még. Azt is mondta, 1 héten belül elkezdi az új erdő telepítését.
Igaza van-e a polgármesternek? Helyes döntést hozott-e? Vagy a mostani véleménye pusztán helyrehozatal próbálkozás a súlyos hibája kapcsán?
Ez egy sunyi bolsevik kifogás. Olyan igazi fedeszes.
Nyilván vágásérettnek kell lenni egy erdőnek ahhoz hogy a lombkoronájához sétányt lehessen építeni.
Hogy lett volna igaza!?
Ha tudom, hogy egy erdő vágáserett, akkor nem oda építek lombkorona sétányt.
Mit gondolt ez az idióta, már csak arra lennék kíváncsi. Jönnek a turisták,
és...????????
Nem fogjak észrevenni, hogy egy falevél sincs, nemhogy lombkorona erdő?
Az a baj hogy ez a dilettanizmus az egész fidesz vezetésre jellemző, és nem lehet ellenük tenni semmit??
9:32
Ebben a cikkben a polgármester úr azt mondta, hogy már az 50 centis csemeték is erdőt alkotnak, tehát véleménye szerint nem kötelező, hogy vágásérett legyen a fa a lombkorona sétányhoz. Igaz, akkor mi értelme van a lombkorona sétány megépítésének? Ezt én magam se értem.
A polgármester úr egy igazi cinikus fideszes. Jövőre újra megválasztják figyeld meg.
Mehetne a fenébe az egész kolónia.
Svájcban jártam egy állami kórházban. Elajultam milyen ott az orvosi ellátás. Csak pislogtunk.. Itt miért nem lehet olyan??!
"Mesteréges erdőt rendszeresen kivágják majd újratelepítik. Lesz még ott lombkorona. Aztán majd megint kivágják. Ez az élet rendje."
Ezt nem vitatja senki. De akkor nyilván nem oda építek sétányt pont akkor, amikor nincs erdő, és pár évig nem is lesz!
Igen, csak oda nem kell lombkorona sétány, meg félig kiásott latrina a mi pénzünkből.
A másik két sétánytulajdonos legalább a látszatra figyelt.
7: Az a sétány vélhetően még évtizedekig állni fog. Lesz még ott lombkorona. Más kérdés, hogy ilyen hülyeségek helyett lehetne hasznosabb dolgokat is építeni, de az EU-s pénzek egy része minden országban ilyesmire megy el, az EU dönti el, mire ad pénzt.
Amikor pályázott, még volt ott erdő, csak lassan hagyták jóvá a projektet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!