Szélsőjobbosok! Milyen vallásúak vagytok és miért?
1.) aki a magyar hiszekegy-es kommentet lepontozta, annak "gratutálok"
2.) Jézus azt mondta: Kard által vésszen el aki kardot ránt. tehát joggal akarjuk letörni az ellenségeinket.
3.) ha már vallás: egy név: Prohászka Ottokár. többinek olvassatok utána.
21:44
ßasszátok meg. Szó sem volt itt cigányokról, amíg ti ide nem jöttetek okoskodni. Csodálkoztok, hogy kevés válasz érkezik a kérdésre? Ti terelitek a témát, azten meg csodálkoztok, hogy minden kérdésnél megy a zsidózás, meg a cigányozás.
"2.) Jézus azt mondta: Kard által vésszen el aki kardot ránt. tehát joggal akarjuk letörni az ellenségeinket. "
Nem. Ilyet Jézus nem mondott. Olvasd el a Bibliát, és ne a Torockai féle gyűlölködő kontároktól tájékozódj.
A Biblia ezt írja:
"Mt 26.51
Jézus kísérői közül az egyik kardjához kapott, kirántotta, a főpap szolgájára sújtott és levágta a fülét.
Mt 26.52
Jézus rászólt: "Tedd vissza hüvelyébe kardodat! Aki kardot ragad, az kard által vész el."
Ugye egyértelmű? És ugye az is, hogy: "ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel"
Ezt akárhogyan is erőlködsz, nem tudod összeegyeztetni azzal a gyűlölködéssel, amit folyamatosan hallani tőletek.
"A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:57"
A cigány szót ebben a topikban először 74%-os elvtársad írta le, 21:26-kor. Ne nekem dumálj, légy szíves. Kösz.
22:06
De neked dumálok, mert pontosan tudjátok, hogy ide olyanok fognak ide válaszolni, akik nem rokonszenveznek bizonyos népcsoportokkal, mégis idejöttök, holott nem nektek szól a kérdés, és ilyesmiket kérdeztek:
"érdekel, hogy azok a szélsőjobbosok akik rasszisták is(és valljuk be szinte mind), hogy tudják ezt összeegyeztetni a vallással? Hiszen „Krisztusban nincs zsidó, sem görög, sem szabad, sem szolga, hanem mindnyájan egyek vagyunk Krisztusban” ez áll a bibliában."
Na most egy ilyen nézetű ember reakciója egy ilyen kérdésre borítékolható.
Összegzés:
1.) Bejöttök egy kérdéshez, ami nem nektek szól.
2.) Olyan kérdéseket tesztek fel, ami biztosan cigányozást fog kiprovokálni.
Úgyhogy "Ne nekem dumálj, légy szíves. Kösz."
Tőlem aztán nem láthatsz ájtatos képmutatást, mert már mondtam, hogy nem vagyok vallásos. Szélsőjobbosnak sem tartom magam, de a kérdező definíciójába beleférek, mint "szélsőjobbos".
Ti viszont legalább annyira álszentek vagytok, mint akik "hívő katolikus rasszisták". Folyton sírtok, hogy mindenhonnan ömlik a rasszizmus, amit TI provokáltok. Nem gondoljátok, hogy bennetek van a hiba?
Egyébként hallottál már róla hogy a Biblia a legjobb dolog a világon? Bármit bele lehet magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!