Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szélsőjobbosok! Milyen vallású...

Szélsőjobbosok! Milyen vallásúak vagytok és miért?

Figyelt kérdés
Komolyan őszinte válaszokat várok, mert érdekel a tőlem eltérő gondolkodásmódú emberek gondolatvilága. Légyszi normálisan válaszoljatok, és ne veszekedjetek.
2010. okt. 7. 20:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

1.) aki a magyar hiszekegy-es kommentet lepontozta, annak "gratutálok"

2.) Jézus azt mondta: Kard által vésszen el aki kardot ránt. tehát joggal akarjuk letörni az ellenségeinket.

3.) ha már vallás: egy név: Prohászka Ottokár. többinek olvassatok utána.

2010. okt. 7. 21:54
 22/33 anonim ***** válasza:

21:44

ßasszátok meg. Szó sem volt itt cigányokról, amíg ti ide nem jöttetek okoskodni. Csodálkoztok, hogy kevés válasz érkezik a kérdésre? Ti terelitek a témát, azten meg csodálkoztok, hogy minden kérdésnél megy a zsidózás, meg a cigányozás.

2010. okt. 7. 21:57
 23/33 anonim ***** válasza:
17%

"2.) Jézus azt mondta: Kard által vésszen el aki kardot ránt. tehát joggal akarjuk letörni az ellenségeinket. "

Nem. Ilyet Jézus nem mondott. Olvasd el a Bibliát, és ne a Torockai féle gyűlölködő kontároktól tájékozódj.

A Biblia ezt írja:

"Mt 26.51

Jézus kísérői közül az egyik kardjához kapott, kirántotta, a főpap szolgájára sújtott és levágta a fülét.

Mt 26.52

Jézus rászólt: "Tedd vissza hüvelyébe kardodat! Aki kardot ragad, az kard által vész el."

Ugye egyértelmű? És ugye az is, hogy: "ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel"

Ezt akárhogyan is erőlködsz, nem tudod összeegyeztetni azzal a gyűlölködéssel, amit folyamatosan hallani tőletek.

2010. okt. 7. 22:03
 24/33 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:57"

A cigány szót ebben a topikban először 74%-os elvtársad írta le, 21:26-kor. Ne nekem dumálj, légy szíves. Kösz.

2010. okt. 7. 22:06
 25/33 anonim ***** válasza:

22:06

De neked dumálok, mert pontosan tudjátok, hogy ide olyanok fognak ide válaszolni, akik nem rokonszenveznek bizonyos népcsoportokkal, mégis idejöttök, holott nem nektek szól a kérdés, és ilyesmiket kérdeztek:

"érdekel, hogy azok a szélsőjobbosok akik rasszisták is(és valljuk be szinte mind), hogy tudják ezt összeegyeztetni a vallással? Hiszen „Krisztusban nincs zsidó, sem görög, sem szabad, sem szolga, hanem mindnyájan egyek vagyunk Krisztusban” ez áll a bibliában."

Na most egy ilyen nézetű ember reakciója egy ilyen kérdésre borítékolható.

Összegzés:

1.) Bejöttök egy kérdéshez, ami nem nektek szól.

2.) Olyan kérdéseket tesztek fel, ami biztosan cigányozást fog kiprovokálni.

Úgyhogy "Ne nekem dumálj, légy szíves. Kösz."

2010. okt. 7. 22:16
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
22:16 rátapintottam a gyengétekre, a legbelsőbb perverziótokra. Az ájtatos képmutatásotok mögött ott lapul a búbánatos sötétség. Ezt akartam elérni, úgyhogy nekem ennyi éppen elég is :)
2010. okt. 7. 22:20
 27/33 anonim ***** válasza:

Tőlem aztán nem láthatsz ájtatos képmutatást, mert már mondtam, hogy nem vagyok vallásos. Szélsőjobbosnak sem tartom magam, de a kérdező definíciójába beleférek, mint "szélsőjobbos".

Ti viszont legalább annyira álszentek vagytok, mint akik "hívő katolikus rasszisták". Folyton sírtok, hogy mindenhonnan ömlik a rasszizmus, amit TI provokáltok. Nem gondoljátok, hogy bennetek van a hiba?

Egyébként hallottál már róla hogy a Biblia a legjobb dolog a világon? Bármit bele lehet magyarázni.

2010. okt. 7. 22:31
 28/33 anonim ***** válasza:
51%
Reformátusnak vagyok megkeresztelve, de undorodok a keresztény egyháztól, amiért hazugságokon alapszik, az emberek gyengeségére épít, és amiért népeket irtottak ki a nevében. Viszont a buddhizmusban megtaláltam mindazt amiben hiszek. (Egy BAZ megyei jobbikos)
2010. okt. 7. 23:42
 29/33 anonim ***** válasza:
Pogány vagyok,mert a pogányság jelenti Európa ősi,igaz hitét.
2010. okt. 8. 00:18
 30/33 anonim ***** válasza:
Hé, ez a LaVey-i sátánizmus tetszik. Semmi abnormális szuperentitás, semmi megalázkodó könyörgés, csak az önmagambe vetett hit lényegében. Ez kifejezetten tetszik. :)
2010. okt. 8. 01:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!