Szerintetek ki jelenti a legnagyobb veszélyt Magyarországra?
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 21:43
21/32 A kérdező kommentje:
#20: Én nem tudom, mi a jó nekem. Szerintem senki se tudja.
2023. ápr. 1. 00:11
22/32 anonim válasza:
Orbán, aki ezzel a külpolitikai játszmájával, egy nagyon veszélyes pályára vitte az országot.
24/32 anonim válasza:
a baloldal azon belül főleg a dk, Gyurcsány,Dobrev.
a fidesz, Orbánnal az élen.
az ILLEGÁLIS bevandorlók.
Brüsszel mert a gazdasági unióban úgy próbál "viselkedni" mintha politikai unió lennénk.
az lmbtq-t nemtartom önmagában veszélyeztető tényezőnek, emellett nincsenek olyan nagy arányban itt magyarországon.
Soros-t is csak addig tartom veszélyeztető tényezőnek amíg a fidesz van hatalmon, mert amíg a fideszt szivatja addig magyarországot is szivatja.
25/32 anonim válasza:
Az elkufárosodás óta tele vagyunk szemforgatókkal, vagy egyszerűen rossz döntéshozókkal.
26/32 anonim válasza:
Vissza kell állítani a Szent korona szakrális történelmi Magyarországát. Tiszta szívből mondom.
27/32 anonim válasza:
A nemzetközi háttérhatalom, az alá tartozik az összes felsorolt opció + orbán is.
28/32 anonim válasza:
Jelenleg bármely mostani politikai erő veszélyt jelent az országra. Kutyapárt lenne még a legkevésbé káros.. 😃😃😃 hulladék ország, hulladék emberekkel... nem is érdemlünk rendes politikusokat
30/32 anonim válasza:
#26 Melyikre gondolsz? Volt pár rendszer az elmúlt ezerévben. Templomba kötelező legyen járni és négyeljük fel azt aki nem keresztény vqgy inkább fizettessünk a jobbágyainkkal egy zsoldoshadsereget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!