Beperelhetem valahol a kormányt és vele együtt Orbán Viktort, ha melegként nem érzem biztonságban magam az országban és úgy érzem, hogy az alaptörvényben biztositott szabadságjogom ellen politizálnak?
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 08:31
31/46 A kérdező kommentje:
29es és mi van, ha nem szeretném elhagyni az országot, amibe születtem, hanem itt szeretném biztonságban leélni az életem és nem külföldön? Erőszakkal kitoloncolsz?
2023. márc. 31. 09:34
32/46 anonim válasza:
Akkor K. I.-től jogosan tarthatsz. Minden más már a te hozzáköltött paranoiád.
33/46 anonim válasza:
Annyira aranyos ez a hisztid!
Olyan nőies!
Csináld még!
34/46 anonim válasza:
Akkor nincs más, mint a konverziós terápia.
35/46 A kérdező kommentje:
32es, kérlek olvasd el a növekvő homofób támadásokról szóló statisztikákat, nem paranoia, valós támadások vannak mögöttük. Nem az én paranoiám ez, hanem egy egész csoportnyi ember paranoiája.
2023. márc. 31. 09:44
36/46 A kérdező kommentje:
Akik terápiára és psichológuhoz akarnak küldeni, nekik segitett egy pszichiáter egy támadás esetén? Titeket megvédett?
2023. márc. 31. 09:46
38/46 A kérdező kommentje:
30. komment.
2023. márc. 31. 09:55
39/46 anonim válasza:
Mint a 32. kommentben támutattam, az teljesen értelmetlen volt.
40/46 A kérdező kommentje:
39es, nem kivánom neked sem, hogy valaha egy percig is félj a saját hazádban azért, mert más vagy. De, ez nem paranoia.
2023. márc. 31. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!