Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Beperelhetem valahol a kormány...

Beperelhetem valahol a kormányt és vele együtt Orbán Viktort, ha melegként nem érzem biztonságban magam az országban és úgy érzem, hogy az alaptörvényben biztositott szabadságjogom ellen politizálnak?

Figyelt kérdés

2023. márc. 31. 08:31
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
90%
Homofób emberek meg mindenhol léteznek. Ha ezektől paranoiás leszel, akkor az egész világon az lennél.
2023. márc. 31. 09:06
 22/46 A kérdező kommentje:
21es és ettől nekem mennyivel lesz jobb? Hogy mindenhol vannak?
2023. márc. 31. 09:09
 23/46 anonim ***** válasza:
90%
Például rájöhetsz, hogy mekkora baromság hogy a kormányt akarnád perelni, csak mert léteznek homofób emberek, te meg paranoiás vagy.
2023. márc. 31. 09:11
 24/46 A kérdező kommentje:

Ok, attól, hogy máshol is vannak gyilkosságok, meg rablások, nyugodjak meg, mert máshol is ölnek embereket? Tök normális?

23as, nem paranoia, kérlek olvasd el a linkelt cikkeket, kérlek beszélgess más meleggel, hogy milyen attrocitások érték őket, én 1 vagyok a sok közül és semennyire sem paranoia ez. Bárcsak az lenne. Nem érezzük biztonságban magunkat ma Magyarországon.

2023. márc. 31. 09:13
 25/46 anonim ***** válasza:

"Ok, attól, hogy máshol is vannak gyilkosságok, meg rablások, nyugodjak meg, mert máshol is ölnek embereket? "

Legalábbis ne találj ki olyan röhejes téveszméket, hogy oké, gyilkosok mindenfelé előfordulhatnak, de itt tuti a kormány hibája úgyhogy beperelem őket...

2023. márc. 31. 09:18
 26/46 anonim ***** válasza:
43%
Akkor el lehet húzni a P" csába.
2023. márc. 31. 09:20
 27/46 A kérdező kommentje:
25-ös, kérlek olvasd el a belinkelt cikkeket, ahol statisztikailag igazolva van, hogy nőttek Magyarországon a homofób támadások. Nem téveszméim vannak, hanem Orbán kormányom van.
2023. márc. 31. 09:20
 28/46 anonim ***** válasza:
34%

"25-ös, kérlek olvasd el a belinkelt cikkeket, ahol statisztikailag igazolva van, hogy nőttek Magyarországon a homofób támadások. Nem téveszméim vannak, hanem Orbán kormányom van"

Hacsak nem tudod bizonyítani hogy az Orbán kormány hagyja jóvá a támadásokat, ez elég pocsék kifogás a paranoiád igazolására.

2023. márc. 31. 09:26
 29/46 anonim ***** válasza:
45%

Hát, ha ennyire félsz, akkor tényleg jobb lesz neked másik országban.

Én nem tartóztatlak, menj csak egészen nyugodtan. Hívd magaddal a többi meleg ismerősödet is, akik szintén félnek.

Ez tipikus win-win helyzet lenne, mindannyian csak jól járnánk vele. ;-)

2023. márc. 31. 09:28
 30/46 A kérdező kommentje:

28:

Az ügyész megkérdezte a vádlottat, hogy akkor is így reagált volna-e, ha heteroszexuális párt lát a villamoson. Erre K. I. arról beszélt, hogy néhány helyet kivéve Magyarország és a világ még nem tart ott, hogy azonos nemű párok nyilvánosan „ilyesmit” csináljanak.

Orbán Viktor is hasonlóan gondolkodik

[link]

2023. márc. 31. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!