Beperelhetem valahol a kormányt és vele együtt Orbán Viktort, ha melegként nem érzem biztonságban magam az országban és úgy érzem, hogy az alaptörvényben biztositott szabadságjogom ellen politizálnak?
Ok, attól, hogy máshol is vannak gyilkosságok, meg rablások, nyugodjak meg, mert máshol is ölnek embereket? Tök normális?
23as, nem paranoia, kérlek olvasd el a linkelt cikkeket, kérlek beszélgess más meleggel, hogy milyen attrocitások érték őket, én 1 vagyok a sok közül és semennyire sem paranoia ez. Bárcsak az lenne. Nem érezzük biztonságban magunkat ma Magyarországon.
"Ok, attól, hogy máshol is vannak gyilkosságok, meg rablások, nyugodjak meg, mert máshol is ölnek embereket? "
Legalábbis ne találj ki olyan röhejes téveszméket, hogy oké, gyilkosok mindenfelé előfordulhatnak, de itt tuti a kormány hibája úgyhogy beperelem őket...
"25-ös, kérlek olvasd el a belinkelt cikkeket, ahol statisztikailag igazolva van, hogy nőttek Magyarországon a homofób támadások. Nem téveszméim vannak, hanem Orbán kormányom van"
Hacsak nem tudod bizonyítani hogy az Orbán kormány hagyja jóvá a támadásokat, ez elég pocsék kifogás a paranoiád igazolására.
Hát, ha ennyire félsz, akkor tényleg jobb lesz neked másik országban.
Én nem tartóztatlak, menj csak egészen nyugodtan. Hívd magaddal a többi meleg ismerősödet is, akik szintén félnek.
Ez tipikus win-win helyzet lenne, mindannyian csak jól járnánk vele. ;-)
28:
Az ügyész megkérdezte a vádlottat, hogy akkor is így reagált volna-e, ha heteroszexuális párt lát a villamoson. Erre K. I. arról beszélt, hogy néhány helyet kivéve Magyarország és a világ még nem tart ott, hogy azonos nemű párok nyilvánosan „ilyesmit” csináljanak.
Orbán Viktor is hasonlóan gondolkodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!