Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tartják melegellenesnek...

Miért tartják melegellenesnek a ballibbek a Fideszt, miközben együtt élhetnek, élettársi viszonyuk is lehet, Pride-olni is lehet rendőri kísérettel, van drag queen buli, egymással szexelhetnek,működhet meleg társkereső?

Figyelt kérdés

Most már gyerekeket akarnak örökbefogadni.Ezt egyedül nem engedném.A gyerek nem tudja eldönteni, hogy két "apát" akar-e.

A rettegő libsik sokszor azt hiszik, hogy Oroszországban élünk...

2023. márc. 30. 16:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos sok törvény nem tökéletes. A törvényalkotónak az ilyen elfajzott állatok fejével kellene gondolkodni hogy be tudják zárni az összes kiskaput.

Most itt a lehetőség hogy a történtek alapján szigorítsanak a törvényen.

2023. márc. 30. 17:17
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Aztán, hogy képzeled ezt a szigorítást? Büntetni akarod ha egy 19 éves és egy 17 éves lefekszik egymással? :D
2023. márc. 30. 17:18
 13/38 anonim ***** válasza:
16%

Ezt döntsék el a pszichológusok. Ha azt mondják hogy nem okozhat lelki törést egy 15 éves gyerek még alakuló félben levő lelkivilágában az ha egy azonos nemű 40 évessel van intim kapcsolata akkor semmi gond.

Ellenkező esetben lépni kell.

2023. márc. 30. 17:22
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Várj, fontos, hogy azonos nemű?
2023. márc. 30. 17:26
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Mióta a 78 éves kunhegyesi fideszes polgármester feleségül vette azt az éppen hogy csak 18 éves leányanyát a 4 éves gyermekével, és ebből nem lett országos erkölcsi botrány, szerintem nemigen kellene szenteskedni.
2023. márc. 30. 17:32
 16/38 Koplárovics Béci ***** válasza:
85%
KIhagytad, hogy ereszencsúszó csőbúza az összes fideszes.
2023. márc. 30. 17:48
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

@13

"Ezt döntsék el a pszichológusok."

Amire aztan meg az a valasz, hogy a pszichologusok velemenye csak woke-ideologia?

2023. márc. 30. 17:51
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerek nem tudja eldönteni, hogy két "apát" akar-e."

El tudja dönteni. Én 4 voltam, mikor bekerültem a rendszerbe, anyám egyszer látogatott meg, majd eltűnt, apámat egyáltalán nem érdekelte, hogy létezem.

Fel évet voltam átmeneti otthonban, majd 8 éves koromig nevelőszülőknél, aztán 16-ig gyermekotthon, 18-ig lakásotthon.

Nekem aztán mindegy lett volna, hogy egy anya-egy apa, vagy két apa, vagy két anya, vagy egyedülálló szülő vagy háromfejű nagymama, csak lett volna valakim. Arról nem is beszélve, hogy a gyerek"védelem"ben 18 évesen úgy b*sznak ki a rendszerből, hogy az sem érdekel senkit, hogy hajléktalan leszel-e utána.

24/L

2023. márc. 30. 17:53
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert az egész kormány és fidesz médiában, folyamatosan megy az örjögő homofob uszítás. Pár napja is az egyik Bayer műsorban a hirtévén, azon sajnálkoztak az ujságírok, hogy nálunk miért nem lehet agyonverni, meglincselni, kivégezni a melegeket.
2023. márc. 30. 18:08
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerek nem tudja eldönteni, hogy két "apát" akar-e."

Ez hazug demagog mellébeszélés, mert a gyerek egyáltalán nem tud, és nem is akar foglalkozni az őt nevelő emberek nemével, szexuális érzéseivel. A gyereknek, szerető, nyugodt, biztoságos, stabil könyezet kell, és ehhez képest jelentéktelen az ezt biztosító személyek, neme, szexualítása.

2023. márc. 30. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!