Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Állami vezetők kiemelt egészsé...

Állami vezetők kiemelt egészségügyi ellátását a baloldal eltörölte, de Orbán 2011-ben bevezette és kibővítette, de miért? NER állami elitnek milyen kiváltságok kellene még, hogy járjanak?

Figyelt kérdés

Néhány éve a Fidesz-KDNP képviselői a parlament népjóléti bizottságában elutasították azt az ellenzéki javaslatot, hogy szüntessék meg az állami vezetők kiemelt egészségügyi ellátását, ami a 2010 előtti kormányzati ciklusban megszűnt, de az Orbán-kabinet 2011-ben úgy döntött, visszaállítja azt.

[link]

2023. márc. 30. 10:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Te mit teszel a hazánkért? Csak úgy eszembe jutott ez a kérdés...

Nalunk a cegben van egeszsegugyi csomag juttatásként is, versenyszféra. A vezetőknek magasabb csomagban. Akkor most ők os rohadjanak meg, vagy mi?

Ha vezető beosztásbam lennék állami vagy magáncégnél, szerintem alap lenme, hogyha bajom van, akkor legyen rendelkezésre állás lehetőleg minél hamarabb.

Itt amúgy jól írták, én is úgy tudom, más országokban is jár ez a szolgáltatás.

Ugy meg a világ összes pénze se lenne elég az egészségügyre, csak mondom. Menj ki Amerikaba és megtudod. Sógornőm mesélne neked. Nelem leesett az állam, mi van kint. Mivel nekem sok egészségügyi bajom van, hoaba hívnak ki lakni (a zöld kártyát is megkapnánk), ez is indok, hogy maradunk.

2023. márc. 31. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!