Mi az az egészségügyi diktatúra?
Egy telexes, talán mi hizánk rendezvényről szóló videóban hallottam azt, hogy a who be fogja vezetni az egészségügyi diktatúrát. De ez mit jelent?
Valós veszély a who egészségügyi diktatúrája?
Már vagy ezer éve rájöttek a politikusok, hogy azzal lehet a legjobban elkötelezni és mozgósítani az embereket, ha valamilyen veszélyt, ellenséget vetítesz eléjük, és magadat tünteted fel megmentőként. Mindehhez használj olyan szavakat, amik jól passzolnak a kollektív tudatalattiba: fasiszta, náci, elnyomó, diktatúra, cenzúra, stb.
Ha a liberálisok ellen állsz ki, akkor mondd azt, hogy ők át akarják operáltatni a gyerekeidet, de én nem hagyom. Ha a konzervatívok ellen, akkor mondd azt, hogy ők szülőgépet akarnak csinálni a nőkből, de én nem hagyom. Ha a józan ész ellen, akkor meg azt mondod, hogy az egészségügyi világszervezet diktatúrát vezet be, de én nem hagyom.
De komolyan: ekkora f.szságot hogy lehet komolyan venni egyáltalán? A WHO egy egyszerű szakmai szervezet, semmiféle diktatúrát nem tud bevezetni. Dikatúrát egy állami kormányzat tud bevezetni az adott országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!