Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek hogy áll most a...

Szerintetek hogy áll most a Mi Hazánk Mozgalom támogatottsága? Mit gondol róluk a többség?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy ilyen kommentet itt, amit nagyon pozitívra lett értékelve:

“ Az mh nak meg reszeltek.

Gyakorlatilag végük van.

A covid dolgot egyedüli partként sikeresen lovagolták meg.

Ennek volt köszönhető a 6%uk.

De amit most tolnak?

Putyinpártiság...finnország nato csatlakozásának ellenzése...

Sajat magukat rekesztették ki ezzel, mivel mo nemzetbiztonsági és európa elemi erdeke hogy erős stabil szövetség épüljön ki az agresszív oroszok ellen.

Így pár szélsőséges oroszpárti hazaárulón kívül senkit se erdekel tovább ez mocskos eu ellenes putyin párti párt.

Mélységes csalódás nekem a hazáruló pálfordulásuk amúgy...”

Szerintetek tényleg ez a realitás? Megsemmisülőben van a párt?

Vagy valójában az amit Ők hangoztatnak, az egy elég széles rétegnek az álláspontja és inkább erősödni fognak?

2023. márc. 29. 21:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
8) Azért a Jobbik fénykorában jóval 15% felett volt és ráadásul nem is krízishelyzet idején
2023. márc. 29. 22:36
 12/20 MolotovPunk ***** válasza:
72%
Nekem az az érzésem, hogy a mihasznák soha sem fogják elérni a régi Jobbik 20% körüli támogatottságát. Álmodozni persze lehet, de az úgysem a valóság. 2022-ben a 6% arra elég volt nekik, hogy bejussanak a parlamentbe. Oké. Azonban hova tűnt a sok régi jobbikos szavazó? Csak mert azoknak a többsége nem nagyon szavazott a mi hazánkra. Ez feltűnően látszik!
2023. márc. 30. 00:37
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
Azt gondolja róluk a többség és belföldön és külföldön is, hogy idióta vadbarom nácik
2023. márc. 30. 06:57
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Azt nem gondolnám, hogy megsemmisülőben lenne, mert mindig lesz egy bu..izó, zsidózó réteg, akiket ki tud szolgálni. Ez szerintem olyan 5-6%, mondhatni a 'kemény mag'. Ezek ilyen neonáci csürhék, akik anno a Jobbiknál tolták az ipart. Ezeken kívül, ha nőni akar (márpedig miért ne akarna), nyilván konszolidálnia kell magát, amit Toroczkai az interjúiban például meg is tesz. Ez még lehet hoz 5-6%-ot. Viszont úgy kell lavíroznia, hogy annyira azért ne konszolidálódjon, hogy elveszítse a csürhét. Én úgy gondolom, hogy 10-15%-nál lesz náluk a plafon.
2023. márc. 30. 12:51
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Soha sem lennék képes egy könyvdaráló bagázsra szavazni!!!

Ezektől nincs lejjebb.

2023. márc. 30. 22:12
 16/20 anonim ***** válasza:
33%

A 10-15% ti képzeletetek. A Mi Hazánkat nem lehet a korai Jobikkal összehaosnlítani mindenben, bár a politikai célkitűzések nagy rlszt uyganazok, de a hibáikból is tanultak, nincsen pl zsidózás, holokausttagadás, magyar gárda stb..

PS: A válazstások előtt meg azt írtátok, hogy max egy 1%-os pár a Mi Hazánk

2023. márc. 30. 22:47
 17/20 MolotovPunk ***** válasza:
61%
16/ Alapból egy olyan pártról beszélünk, ami az EU-ból és NATO-ból is kiléptetné az országot! Nem hiszem, hogy ez nagy tömegeknek szimpatikus lenne, főleg mikor a szomszéd országban háború zajlik. Az angolok is bánják már, hogy kiléptek az EU-ból, pedig az angol gazdaság a magyarhoz képest egy gyors Jaguar.
2023. márc. 30. 23:36
 18/20 anonim ***** válasza:
66%

Magyarországot kiléptetni a NATO-ból és az EU-ból, az nettó nemzetárulás!!!

Nos, ez a Mi Hazánk.

2023. márc. 31. 06:31
 19/20 anonim ***** válasza:
77%
Igen, ahogy előttem írták, a NATO és az EU-ból kiléptetés miatt lesz egy plafon náluk a támogatottságban. Úgy is mondhatjuk, hogy ez az a bizonyos vörös vonal.
2023. márc. 31. 11:36
 20/20 anonim ***** válasza:
83%

A Mi Hazánkkal is csak visszafelé mennénk.

Az az álnemzetieskedő máz, ami mögé bújtatják az agresszivitásukat szintén egy nemzetrontáshoz vezetne!

Előre kéne már végre menni, nem még hátrább.

2023. ápr. 1. 21:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!