Mikorra fogadja el a magyarság Trianont?
Figyelt kérdés
Paradox módon ebbe nem törődik bele ez a birka nép, de amibe nem kéne, abba igen.
A párizsi békeszerződés is megerősítette a határokat, a szoci bukása után pedig még külön szerződések is születtek szomszédainkkal.
2023. márc. 29. 19:29
1/37 anonim válasza:
A birka nép nem fogadja el a külföldről kapott utasításokat. Csak a magyar király parancsait teljesítik.
2/37 anonim válasza:
Miért kellene elfogadni egy igazságtalan békediktátumot?
3/37 anonim válasza:
A magyarság soha. Aki nem magyar, az esetleg.
5/37 A kérdező kommentje:
De, de, most! Elnézést, Románia!
Hm?
2023. márc. 29. 19:50
6/37 anonim válasza:
Amikor a puccsránok a sajátjukéba, vagy legyenek a szerbek koszovó elvesztésébe.
7/37 anonim válasza:
Amint ellátogatnak Aradra a "magyar" városba, ahol ma nem hallasz magyar szót, nem látsz magyar feliratot...én akkor szerettem ki a Trianon siratásból, mikor rájöttem, hogy lehet igazságtalan bolt Trianon, de már rég túl vagyunk azon, hogy bármit tegyünk ellene.
8/37 A kérdező kommentje:
Konstantinápoly nevén is már porszemek virítanak!
2023. márc. 29. 20:26
9/37 anonim válasza:
Nem fogadja el, mert ezzel még mindig lehet könnyen érvelni, mintsem kemény munkával dolgozni évtizedeken át a minimál nyugdíjért.
10/37 anonim válasza:
Magyar vagyok. Nem fáj Trianon. Eltelt száz év, akit zavart ami a határokon túl történik, az eljött onnan, vagy elment onnan máshova. Semmi esély nincs a revízióra, szerencsére egy egységes, erős Európára törekszünk...vagyis törekszik Európa, mi meg ennek is a kerékkötői vagyunk amíg ki nem vágnak minket mint a macskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!