Fideszesek! Nincs bennetek csalódottság azért, mert a kormány beengedte Finnországot a NATO-ba?
#11: Ez nem igaz, nekem például szimpatikus volt az a lépés, amikor megszüntették a szép kártyák alszámláit, vagy amikor a covid idején bevezették a törlesztési moratóriumot, vagy amikor csökkentették az szja-t.
Ti viszont képtelenek vagytok kritikusan állni a kormányhoz. Most is inkább bukott lipsizel helyette.
"#10 Ezt egy bukott balos lipsi fogja nekünk elmagyarazni, mint te?Ti vagytok a sértődések mesterei."
Ez is elegge sertodotten hangzott...
Amugy valakinek csak el kell magyaraznia, ha egyszer a kormanyotok nem kepes ra.
Honnan tudod, hogy Sanna Marin alkesz? Talán vele szoktál inni frontinos kannásbort?
16
Most miért velem kötekedsz? Nem az én nyálam kezd folyni, ha meglátok egy pálinkás poharat.
Te állítottál valamit, Leonidász! Mégpedig azt, hogy Sanna Marin iszik. És én rákérdeztem, hogy talán vele iszol, Szmiágol?
19
Már hogyan innék vele, amikor én elvi alapon nem iszok? Gondolom te is nagy poharazó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!