Hol van szegénység Magyarországon, amikor egy egyszerű burkoló egy nap munkáért elkér 100 ezer forintot?
És abba még nincs benne az anyagköltség meg semmi, nem ad róla számlát meg semmit, 100 ezer az a napi haszna ami zsebre megy. Hol van itt szegénység?
Hidegburkolónak akárki elmehet, 3 nap alatt megtanulható szakma, hacsak nem vagy 60-as IQ-jú.
#9 Ha megnézed mondjuk az állami egészségügyi bértáblát:
akkor azért nem akkora a muhhhahházás. És ez az állami szektor, a magán egészségügyben ennél lényegesen magasabbak a bérek. Körülbelül annyi az eltérés, mint a közkórházi karbantartóknál egy burkoló és a magánvállalkozó burkoló bére között... Muhhhahaha!
Az első észrevétel: fizess kisöreg, ha ennyi az eszed. Erről szól a kereslet és kínálat törvénye. Nos nálam is burkoltak, de nem ennyiért. Mert kiszámoltam, megmértem, és annyit fizettem. Na jó, az ipse dühös volt, javasoltam neki a megfelelő segítséget, de inkább dúlva fúlva elrohant. Látod, így jár, aki még a segítséget se ismeri fel.
Második észrevétel: miért is keresed a szegény burkolókat? A szegénység másutt van.
Harmadik észrevétel: megértem, hogy tőled ennyit kért. Felismerte, hogy te azt képzeled, a burkolás annyi, hogy egymás mellé rakjuk a lapokat. Nos nem annyi. A burkoló szakmai ereje nem a fejében van, hanem a kezében. Nem három nap alatt.
Volna még megjegyzés, de minek. A szegénységet egyébként a zsebekben veszik észre a legtöbben, de arra nem jönnek rá, hogy ez azért van, mert a fejekeben az még nagyobb.
Nem nagyon vagy szerintem képben, kérdező!
Lehet, hogy annyit kér, amennyit írtál!
40-45 éves koráig, - aztán fizikálisan roncsként megy is a levesbe - és szerencsésebb esetben az addig keresett pénzéből vissza tud forgatni abba, hogy egészségügyileg élhető maradjon az élete.
Kérdező, ezt te írtad.
Hidegburkolónak akárki elmehet, 3 nap alatt megtanulható szakma, hacsak nem vagy 60-as IQ-jú.
-------------------------
Légyszíves ne írjál már baromságokat. Én burkoló vagyok, és nem lehet ilyen rövid idő alatt a burkolást megtanulni. Még 3 hónap is kevés hozzá.
A szegénység meg nagyon is létezik Magyarországon, Heves, Borsod, stb... vannak olyan helyek, ahol se víz, se villany nincsen bekötve.
Ébredjél fel az álomvilágodból, és nézzél jobban szét, hogy mégis milyen országban élsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!