Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan, aki eddig...

Van itt olyan, aki eddig támogatta az LMBTQ mozgalmat, de már nem?

Figyelt kérdés

Forditva is ugyanez a kerdesem: van itt olyan, aki eddig nem támogatta az LMBTQ mozgalmat, de már igen?

Mindkét esetben mi volt az ok?

2023. márc. 27. 15:38
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Mondjátok meg nekem légyszives, hogy pontosan mit értetek műveletlenség alatt? Én úgy gondolom szegénységben élők is rendelkeznek empátiával. Az elfogadáshoz pedig empátia kell, nem pedig iskolázottság. Legalábbis szerintem.
2023. márc. 27. 16:27
 12/37 anonim ***** válasza:
19%
Annyira műveltek és tájékozottak, hogy szerintük aki nem LMBT-szimpatizáns, az csak egy agresszív tahó lehet.
2023. márc. 27. 16:30
 13/37 A kérdező kommentje:
Én sosem értettem, hogy az elfogadást miért kötik össze a műveltséggel. Tehát azt feltételezni hogy csak az "iskolázottak" elfogadóak az az ugyanolyan diszkriminatív, lekezelő, mint ami ellen fellépnek. Holott az elfogadók nagy része minősíti/lekezeli azokat, akik nem fogadják el azt, amit ők. És észre sem veszik, hogy lezzel saját magukat köpik szembe. Valójában csak elvben elfogadóak, a gyakorlatban meg nem.
2023. márc. 27. 16:37
 14/37 anonim ***** válasza:
16%
Az elfogadás olyan, mint a békepártiság a fidesznél. A saját kizárólagos privilégiumuknak tekintik ezeket a fogalmakat és kívüle rekesztenek mindenkit, aki nem velük van. Alattomos és hazug.
2023. márc. 27. 16:43
 15/37 A kérdező kommentje:

Én nagyon sok ellentmondást fedezek fel az ilyen fogadjunk el mindent és mindenkit embereknél. Ezt a 13-as kommentemben kifejtettem. Pont hogy valaminek a nem elfogadása is egyéni döntés, ugyanúgy mint a valaminek az elfogadása.

Meg azt is észrevettem, hogy a nagy elfogadók nem belső meggyőzödésből azok, hanem társadalmi nyomásra. A mindent elfogadni az előbb utóbb anarchiát és káoszt okoz.

Mondjuk én eleve azt nem értem az egész LMBTQ-ban, hogy miért gondolja bárki is azt, hogy a saját szexualitása csak akkor elfogadott, ha közüggyé teszi?

2023. márc. 27. 16:51
 16/37 anonim ***** válasza:
0%
Engem alapból nem zavartak távoli idegenekként, de mióta kiderült, hogy a saját húgom is egy leszbikus korcs, azóta próbálok tenni ellenük. Ilyen nem kell az ember családjába.
2023. márc. 27. 18:14
 17/37 A kérdező kommentje:
Miért gondolsz a tesvéredre úgy, mint egy "korcsra"? Mi az indíttatás ami erre késztet? A szexualitása alapján ítéljezel felette? A testvéred vagy bárkit a szexualitása határoz meg? Nem pedig a személyisége?
2023. márc. 27. 18:20
 18/37 anonim ***** válasza:
77%

Nem lehet, hogy esetleg azért tartják magukat elfogadónak, mert azok, a 16-os féléket pedig azért hívják kirekesztőknek mert korcsnak nevezik a saját húgukat és kitagadják őket a családból, ami az elfogadás ellentetje?

Csak felteszem a lehetőséget, kérdező.

Egyébként régen nem nagyon foglalkoztam velük, de amióta látom, hogy milyen undorító aljas módon uszít ellenük a jobboldal, azóta többet foglalkoztam a témával, és ma már csak azért is támogatom őket hangosan is, hogy érezzék, hogy nem csak olyan "emberek" élnek Magyarországon, mint a 16-os.

Szóval nálam fordított hatást ért el a jobboldal retorikája.

2023. márc. 27. 18:23
 19/37 anonim ***** válasza:
4%
Csak a biztonság kedvéért, hátha valakinek nem tiszta: senkinek sem az elfogadás önmagában az érték. Senki nem mondta, hogy az a jó, ha mindent és mindenkit elfogadunk. Pl. a melegeket el kell fogadni, a homofóbokat nem. Nem bonyolult igazából.
2023. márc. 27. 18:28
 20/37 anonim ***** válasza:
46%

Teljesen semleges volt a hozzáállásom világ életemben a másképp gondolkodókhoz,a utóbbi egy két évben viszont kezdem egyre bosszantóbbnak érezni az erőszakosan nyomuló propagandistáik viselkedését.

Hozzáteszem, most sem az emberekkel van bajom, hanem a köréjük kerített politikai/ médiahisztiből.

2023. márc. 27. 19:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!