Az igaz, hogy azért raknak cukor helyett mindenféle idióta édesítőszert a termékekbe, mert a kormány bevezette a chipsadót, ami az ilyen cukros dolgokat is megadóztatja?
Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 13:16
21/25 A kérdező kommentje:
#20: Köszönöm, ChatGPT. Kár, hogy senkinek fogalma sincs, az édesítőszerek milyen bajokat okoznak. De valószínűleg majd kiderül, hogy nagyobbakat, mint a cukor.
2023. márc. 27. 14:49
23/25 anonim válasza:
Ha igaz lenne ez a fasság, akkor olcsóbb lenne a cukorpótlós változat, de rohadtul nem olcsóbb 🤷♂️
24/25 anonim válasza:
Az érintkezés során bejutó áramütések okozta sérülések. Az édesítőszerek hosszú távú hatásaival kapcsolatban vannak kutatások és az eredmények eltérőek lehetnek, de néhány kutatás arra utal, hogy az édesítőszerek fogyasztása növelheti a cukorbetegség, az elhízás, az anyagcsere-problémák és más egészségügyi problémák kockázatát. Érdemes tovább kutatni és figyelmeseknek lenni a fogyasztásuk során.
25/25 anonim válasza:
Engem is zavar, hogy minden édes üdítőben benne van. Kólát nem szeretem. Nincs azzal gond, hogy van ilyen, de igazán lehetne olyan, ami csak cukros. Nem probléma az sem, ha drágább, csak legyen. Ritkán fogyasztok üdítőket, szörpöt, ilyesmit, de akkor innék normálisat, nem ezt a szart, mert nincs jó íze! Szóval aki a cukortól két mázsa, az dögöljön is meg! Miért kellene okvetlen megvédeni az embert saját magától? Ezzel nem Istent játsszák egyesek? Mert szerintem de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!