Sapkás Piréz az átlagos liberális megtestesítője?
Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 21:20
2/6 anonim válasza:
Nem ő szimplán egy agyhalott ember aki nemtudja elfogadni egy másik ember véleményét ha az nem száz százalékig egyezik az övével. Ezt úgy írom le hogy én megértem és elfogadom a transz embereket és én azt mondom nyugodtan operáltassák át magukat de az ilyen idióta divat liberális majmoktól mint ez az ember a frász kerülget látszik rajta hogy csak játssza az eszét és azért tolja túl az egészet hogy másokat provokáljon véletlenül sem a kompromisszumot és a kölcsönös együttműködést keresi
3/6 anonim válasza:
#2: Ide is irkál pár ilyen libsi.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom ki a fene ez, de sok az ilyen primitív, provokáló kretén, elég helytálló a 2-es jelzője, a "divat liberális majom".
5/6 anonim válasza:
"Nem ő szimplán egy agyhalott ember aki nemtudja elfogadni egy másik ember véleményét ha az nem száz százalékig egyezik az övével."
ez lehetne a liberális definíciója az oxford szótárban
6/6 anonim válasza:
#5 De nem az, mivel az Oxford szótárát értelmes emberek szerkesztik akik ismerik a szavak jelentését, olyan szavakét is, mint gender, marxizmus, neoliberalizmus, és még sok egyéb, amelyet a jobboldaliak rendszeresen rosszul használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!