Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a legnagyobb problémád a...

Mi a legnagyobb problémád a Mi Hazánk párttal?

Figyelt kérdés

2023. márc. 26. 17:40
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
38%

30

"A cigányságkérdésről annyit, hogy a Mi Hazánk által hangoztatott szegregációval nem jutunk sehova. Számtalan példa volt már a világban erre a "módszerre" és egyiknek sem lett jó vége."

Eddig volt a szép szó,a sok támogatás, családi pótlék,lakhatási, ingyen iskola a felső oktatásig ,ingyen étkezés ha rászoruló,rengeteg helyen lakásokat kaptak,stb.

Nem használt...

Megtennéd hogy felsorolod azokat az országokat ahol nagy számú cigányság él,és sikerült felzárkóztatni őket liberálisan ,szép szóval?

A szegregáció alap.

Most is az van mindenhol, mert a szülök azonnal elviszik a gyereküket ha egy iskolában annyi az agresszív mintán nevelkedett cigány gyerek,és neki állnak terrorizálni őket a normális mintán nevelkedett magyarokat. Ahogy ez meg is szokott történni.

De még a normális cigány szülök is ezt teszik.

És akkor is az lesz ha erővel próbáltok majd deszegregálni, aminek egyébként semmi pozitív hozadéka nem lenne..

Javaslom a saját gyerekeddel kísérletezz, és adott esetben tedd ezzel tönkre...

"A végrehajtós dologról meg annyit, hogy én nem hiszek abban, hogy a Mi Hazánk és a Fidesz ne játszana össze. Anno Toroczkai volt Orbán csicskája a Gyurcsány elleni lázadásnál. Úgy gondolom, hogy most a Fidesz beáldozott pár embert azért, hogy aztán a Mi Hazánknak legyen egy kis szavazócsábító ereje, merthogy ők felgöngyölítenek mindent is. Aztán ha a Fidesz befuccsol, a Mi Hazánkkal viszik tovább a stafétabotot."

Ki gondolta volna hogy záros határidőn belül ezzel fog jönni valaki?:D

Kérném a Fidesszel megszavazott "létfontosságú kérdések" listáját,meg azt amikor ellenük szavaztak.

"Nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, de ebben igen, mert szerintem tökre egyértelmű. Elég csak megnézni, hogy a létfontosságú kérdésekben mindig egyetért a Fidesszel a Mi Hazánk, és általában csak a kisebb, kevésbé stratégiai kérdésekben áll ellent. (Vagyis úgy tesznek, mintha ellenállnának)"

Szerintem meg az tökre eygértlmű hogy nem tudjátok hová tenni azt aki mer adott esetben egyetérteni is akár a fidesezl is.

Valahogy úgy vagytok szocialázodva, hogy az az ellenzéki számotokra, aki hörögvge, krumplit lóbálva,12 év alatt mindent is elutasítva üvölti hogy diktatura. Akkor megnyugodtok hogy ez jó, ez ellenzéki. .

Ha már konteó:

Én úgy csinálnám a fidesz helyében ,ha csakugyan az MH volna trójai faló, hogy 180 fokban ellene vannak míg ennyire erős a fidesz.

Nem szívesen zavarom össze a szokásos "én nem hiszek a konteókban de az én konteóm igaz az MH-val kapcsolatban "gondolat menetedet, de a fideszenk baromira nincs szüksége a Mi Hazánkra semmiben.

Olyan 2/3 ot kaptak hogy nem kell aggódniuk.

Ezt az egyesült ellenzék elintézte tavaly áprilisban..

(Ha már konteó,nem ők a fidesz szatelit ellenzéke? )

Szóval az volna a logikus ha totálisan mást képviselne mindenben 100% ban,és kevésbé volna radikális.

Ezzel elérhetné hogy 26 ban,ha nem lesz 2/3 uk, akkor előveszik a Mi Hazánkat a kalapból.

Ez a logikus,nem az amit próbálsz sulykolni.

Amúgy baromi vicces hogy mindig az MH val kapcsolatban teszitek ezt ,a DK,és Feri valahogy nem lesz fidesz báb, pedig a sokadik 2/3 ot lehet köszönni neki..

(Egyébként megkezdődött a fidesz részéről az MH össze jobbikozása,de ha azt mondod ez is nagy terv része én nagyon fogok nevetni.:D

https://www.youtube.com/shorts/WqT9lLOscXI )

2023. ápr. 21. 20:44
 32/42 anonim ***** válasza:
43%

30-as...

"Javaslom a saját gyerekeddel kísérletezz, és adott esetben tedd ezzel tönkre..."

Nincs gyerekem, de gyerekként én is olyan iskolába jártam, ahol elég nagy számú volt a cigányság. A cigány gyerekek az én osztályomban általában szekálták a magyarokat, többek között engem is. Érdekes módon azonban, ha mondjuk csak egyikük jött suliba, akkor ő be tudott illeszkedni az osztályba, és teljesen normális volt, mintha kicserélték volna. Nyolcadikra a mi osztályunkból a legtöbb cigány gyerek kibukott, de az előző évi nyolcadikból is lebukott hozzánk egy jóval idősebb cigány csávó, akinek eléggé rossz híre volt a suliban, még az osztályfőnök is félt, hogy mi lesz a vége. Ahogy hozzánk került, pár hét múlva mi is és az ofő is megnyugodott, mert ahogy a magyar közegbe átjött teljesen normálisan be tudott illeszkedni közénk. Semmivel sem volt több probléma vele, mint egy átlag diákkal. De hozzáteszem nemcsak a cigány gyerekekkel és emberekkel szokott probléma lenni, hanem nagyon sok magyarral is. Még olyan vidéken is, ahol nem találkoznak cigánybandákkal. Ezért nem tartom helyes dolognak a szegregációt, mert még jobban éket üt a két csoport közé. Pedig hidd el, nekem is lenne okom rá, hogy utáljam őket.

"Kérném a Fidesszel megszavazott "létfontosságú kérdések" listáját,meg azt amikor ellenük szavaztak."

Itt kapásból tudom mondani a finn/svéd NATO csatlakozás kérdését és a "külföldről érkező párttámogatás" kérdését, de akár az lmbtq körüli dolgokat is idesorolnám.

Az "ellenszavazás" szekcióba tenném pl. az árstopokat, a kutak bejelentését stb.

"Valahogy úgy vagytok szocialázodva, hogy az az ellenzéki számotokra, aki hörögvge, krumplit lóbálva,12 év alatt mindent is elutasítva üvölti hogy diktatura. Akkor megnyugodtok hogy ez jó, ez ellenzéki."

Na én pont nem ilyen vagyok... Én például baloldali szavazóként totál elismerem pl. a Mi Hazánk azon érvelését, hogy Magyarországon a mezőgazdaságot kellene húzóágazatnak tekinteni és azt kellene fejleszteni nagyobb mértékben, nem pedig az ipart. Ahogy elismerem azt is a Fidesznél, hogy szükség van a Paksi atomerőműre, mert csak megújuló energiából nem lehet fenntartani az országot. Tudom, hogy van nagyon sok ellenzéki szavazó, aki csak azt akarja, hogy mindenben jobboldalellenesek legyenek (DK szavazók khm...), de én pl. pont nem ilyen vagyok. Egyszerűen csak sokkal több dologban értek egyet a balosokkal, mint a jobbosokkal. DE NEM MINDENBEN.

"Amúgy baromi vicces hogy mindig az MH val kapcsolatban teszitek ezt ,a DK,és Feri valahogy nem lesz fidesz báb, pedig a sokadik 2/3 ot lehet köszönni neki.."

Én a DK-t is rühellem, mert csak a szájuk jár, de nem csinálnak semmit. Ugyanakkor a múltkor Feri egy érdekes dolgot vetett fel. Történetesen, hogy minden ellenzéki pártnak megvan arra az esélye, hogy több szavazót érjenek el, mint a DK, és akkor ő lelép a francba, de ameddig ezt nem ugorja meg egy párt sem, addig ő marad és senki se pofázzon bele a dolgába. Azt kell mondjam, bármilyen szomorú is ezt belátni, de van igazság ebben a beszédében, nem is kicsi.

2023. ápr. 21. 21:31
 33/42 anonim ***** válasza:
Bocsi, 31-esnek írtam... :)
2023. ápr. 21. 21:31
 34/42 anonim ***** válasza:
38%

32

"Nincs gyerekem, de gyerekként én is olyan iskolába jártam, ahol elég nagy számú volt a cigányság. A cigány gyerekek az én osztályomban általában szekálták a magyarokat, többek között engem is. Érdekes módon azonban, ha mondjuk csak egyikük jött suliba, akkor ő be tudott illeszkedni az osztályba, és teljesen normális volt, mintha kicserélték volna. Nyolcadikra a mi osztályunkból a legtöbb cigány gyerek kibukott, de az előző évi nyolcadikból is lebukott hozzánk egy jóval idősebb cigány csávó, akinek eléggé rossz híre volt a suliban, még az osztályfőnök is félt, hogy mi lesz a vége. Ahogy hozzánk került, pár hét múlva mi is és az ofő is megnyugodott, mert ahogy a magyar közegbe átjött teljesen normálisan be tudott illeszkedni közénk. Semmivel sem volt több probléma vele, mint egy átlag diákkal. De hozzáteszem nemcsak a cigány gyerekekkel és emberekkel szokott probléma lenni, hanem nagyon sok magyarral is. Még olyan vidéken is, ahol nem találkoznak cigánybandákkal. Ezért nem tartom helyes dolognak a szegregációt, mert még jobban éket üt a két csoport közé. Pedig hidd el, nekem is lenne okom rá, hogy utáljam őket."

De a legtöbb nem ilyen!

(amúgy annyira vártam a pozitív tapasztalatokat amiket bemondásra mindig el kell hinni...)

Mi van azokkal a normális gyerekekkel akikat verbálisan ,fizikálisan terrorizálnak?

Mi van az egész osztállyal akit visszahúznak ha külön velük kell foglalkozni?

Mi van azokkal akikre rossz hatással vannak?

Nekik nincs joguk normálsian ,biztonságbabn tanulni?

"Itt kapásból tudom mondani a finn/svéd NATO csatlakozás kérdését és a "külföldről érkező párttámogatás" kérdését, de akár az lmbtq körüli dolgokat is idesorolnám."

Ja hogy ezek volnának az úgynevezett "létfontosságú" dolgok..

"Az "ellenszavazás" szekcióba tenném pl. az árstopokat, a kutak bejelentését stb."

"Kicsit markánsabb az a lista mint a másik,de ez nem zavar titeket...

Na én pont nem ilyen vagyok... Én például baloldali szavazóként totál elismerem pl. a Mi Hazánk azon érvelését, hogy Magyarországon a mezőgazdaságot kellene húzóágazatnak tekinteni és azt kellene fejleszteni nagyobb mértékben, nem pedig az ipart. Ahogy elismerem azt is a Fidesznél, hogy szükség van a Paksi atomerőműre, mert csak megújuló energiából nem lehet fenntartani az országot. Tudom, hogy van nagyon sok ellenzéki szavazó, aki csak azt akarja, hogy mindenben jobboldalellenesek legyenek (DK szavazók khm...), de én pl. pont nem ilyen vagyok. Egyszerűen csak sokkal több dologban értek egyet a balosokkal, mint a jobbosokkal. DE NEM MINDENBEN."

Tudom, ilyenkor mindig ez van.

Rögtön függetlenek lesztek, közben meg úgy köszönsz el hogy Gyurcsánynak csak igaza van..:D

2023. ápr. 21. 21:50
 35/42 anonim ***** válasza:

"Ugyanakkor a múltkor Feri egy érdekes dolgot vetett fel. Történetesen, hogy minden ellenzéki pártnak megvan arra az esélye, hogy több szavazót érjenek el, mint a DK, és akkor ő lelép a francba, de ameddig ezt nem ugorja meg egy párt sem, addig ő marad és senki se pofázzon bele a dolgába. Azt kell mondjam, bármilyen szomorú is ezt belátni, de van igazság ebben a beszédében, nem is kicsi."

Aha.

És akkor orbánnak is igaza van,hisz a Fideszt támogatják a legtöbben.

Mondhatja azt hogy mit ugrálunk, hisz mindenki elött ott lehetőség, hogy építsen egy olyan pártot ami le győzi őt.

Ez kb ilyen logika.

Mindig meg van magyarázva miért kell nekünk a Feri.

Vagy újabban a felesége.

Aztán 4 évente meg anyázunk.

De simogasd csak!

Eddig hogy bejött...

2023. ápr. 21. 22:04
 36/42 anonim ***** válasza:
59%

34-es...

"(amúgy annyira vártam a pozitív tapasztalatokat amiket bemondásra mindig el kell hinni...)"

Nem várom el, hogy elhidd. Bár nem értem miért kéne hazudnom, mikor ez egy anonim oldal. Amúgy ez meg pont egy tipikus jobboldali hozzáállás, hogyha valami olyat mondunk, ami nem fér bele a ti világotokba, akkor az biztos kitaláció. 🙂

"Mi van azokkal a normális gyerekekkel akikat verbálisan ,fizikálisan terrorizálnak?

Mi van az egész osztállyal akit visszahúznak ha külön velük kell foglalkozni?

Mi van azokkal akikre rossz hatással vannak?

Nekik nincs joguk normálsian ,biztonságbabn tanulni?"

Mert a magyar gyerekek aztán szentek, ugye? A gazdag szülők elkényeztetett gyerekei egyébként sokszor hasonlítanak a cigányok gyerekeihez, ez csak egy megfigyelés. Egyébként igen, joguk van biztonságban tanulni, az osztályokat nemcsak a cigányok tudják visszahúzni és verbális, valamint fizikális bántalmazás nem csak az iskolában fordulhat elő, nem csak cigányok által. Ők is növelik a statisztikát igen nagy részben, ne tegyünk már úgy, mintha minden az ő hibájuk lenne.

"Ja hogy ezek volnának az úgynevezett "létfontosságú" dolgok.."

A Fidesz számára igen, mert ha nem vetted volna észre, nagyobb figyelmet fordítottak eddig a nemet váltó óvodásokra, a minden irányból guruló dollárokra és a magyarokra leselkedő nem létező nyugati veszélyekre, mint mondjuk az elkeserítő inflációs adatokra vagy a nép megsarcolására. És milyen érdekes, hogy a Mi Hazánk is az általad kevésbé fontosnak tartott, de a Fidesz számára a létet jelentő "listában" ért egyet velük. 🙂

"Rögtön függetlenek lesztek, közben meg úgy köszönsz el hogy Gyurcsánynak csak igaza van.."

Ki mondta, hogy független vagyok? Az előbb írtam le, hogy baloldali szavazó vagyok, mert velük több mindenben értek egyet, mint a jobboldallal. Ha lenne igazi centralista párt, akkor valszeg azt támogatnám, de mivel nincs, így muszáj valahová húznom.

Gyurcsányról meg annyit, hogy mint korábban is írtam, rühellem a DK-t, meg amúgy Gyurcsányt is. De ez pl. pont egy olyan gondolata volt, ami elgondolkodtató. Lehet, neked nem. De számomra igen.

De azért hogy te is örülj kicsit, el kell mondjam, ha Orbán és Gyurcsány állna egymással szemben újra, inkább Gyurcsányra szavaznék. 😉 Ő legalább szarul titkolja, ha hazudik.

(De ne adja az Isten inkább, hogy kettejük közül kelljen választani. Bár ha Toroczkai és Orbán állna a porondon, akkor szavazni se mennék. 😂)

2023. ápr. 21. 22:19
 37/42 anonim ***** válasza:

35...

"De simogasd csak!

Eddig hogy bejött..."

Tehát azért, mert EGY darab kijelentésével a millióból NAGYJÁBÓL egyetértek, már rögtön "simogatom" és Gyurcsány párti vagyok? Baszki, kicsit nézz már azért magadba...

2023. ápr. 21. 22:23
 38/42 anonim ***** válasza:

a 30 Te vagy?

2023. ápr. 21. 23:26
 39/42 anonim ***** válasza:

Most, hogy a kormány rendőrei már szinte szakmányban fújják arcon a jövőjükért aggódó diákokat, megnéztem mit mond erről nekünk a Mi Hazánk honlapja.

Ott úgy tűnik, hogy a fúrt kutak körüli áldatlan állapotok űberelik azt a veszélyt, hogy a fiatalok, akiknek a mindenkori nyugdíjakat kellene fedezniük a munkájukkal, külföldre fognak vándorolni.

A parlamenti felszólalások tudjuk mennyit érnek.

2023. máj. 5. 07:41
 40/42 anonim ***** válasza:

39

Nahát ,hogy pont ott kulminálóik a tüntetés ahol az balos ellenzéki pártok játszottak kordondöntösdit, biztos véletlen!

Amúgy mi a cél?

Tételezzük fel hogy bejutnak a karmalitába, (de ehhez össze kéne verni azokat a készenlétiseket ,akik amúgy rohadtúl figyelnek hogy ne legyen eröszakos túlkapás,) és akkor mi lesz?

Akkor volnál elégedett a Mi Hazánkkal,ha ők is neki zavarnák a gyerekeket a készenlitéseknek?

2023. máj. 5. 08:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!