Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a legnagyobb problémád a...

Mi a legnagyobb problémád a Mi Hazánk párttal?

Figyelt kérdés

2023. márc. 26. 17:40
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
46%

Azt leszámítva hogy xarházi demagóg fasiszták?

Mindjárt 3 at is mondtam, és akkor még szó se esett róla a fidesz leányvállalata....

2023. márc. 26. 18:56
 12/42 anonim ***** válasza:
40%

11#

Nem tudod értelmesen kritizálni a Mi Hazánkat, csak disznóröfögésre vagy képes. Ezért is tartunk itt. A Fidesz leányvállalata az intézményes Apró Klári féle tömörülés.

2023. márc. 26. 19:04
 13/42 anonim ***** válasza:
50%
Rendes magyar embernek semmi, csak hogy nincsenek kormányon.
2023. márc. 26. 19:28
 14/42 anonim ***** válasza:
52%
Hogy bejutott a parlamentbe.
2023. márc. 26. 19:30
 15/42 anonim ***** válasza:
7%
Ugyan azt mint a fidesz 5%-nál nem is akkar nagyob lenni.Az eu meg kritizálj pedig az jobb az Orbán rezsimnél.
2023. márc. 26. 21:37
 16/42 anonim ***** válasza:
26%

"Ha nem akarnak pár évtizeden belül dél-afrikai állapotokat, meg ukrán szintű korrupciót"

Akkor nem pont arról szólna a programjuk, hogy ilyen országunk legyen. Ebből lehet tudni, hogy téged pl. átvertek.

"A Fidesz leányvállalata az intézményes Apró Klári féle tömörülés."

Két párt mondott március 15.-én hazaáruló beszédet, a fidesz és a mihazánk. Ennél több bizonyíték nem kell.

"Rendes magyar embernek semmi, csak hogy nincsenek kormányon."

Rendes magyar ember nem szavaz olyan áruló pártra, mint a mihazánk.

2023. márc. 26. 21:47
 17/42 anonim ***** válasza:
43%

"Két párt mondott március 15.-én hazaáruló beszédet, a fidesz és a mihazánk. Ennél több bizonyíték nem kell."

Én nem kapálódzok a Mi Hazánk mellett, csak disznóröfögésen kívül magyarázd el, hogy milyen politikára lenne szüksége az országnak.

2023. márc. 26. 21:56
 18/42 anonim ***** válasza:
7%
a demagógia
2023. márc. 26. 22:57
 19/42 anonim ***** válasza:
29%

"csak disznóröfögésen kívül magyarázd el, hogy milyen politikára lenne szüksége az országnak."

Azért mert a te családodban mindenki csak "disznóröfögni" tud, még mások tudnak értelmesen beszélni.

Leírtam egy tényt, téged minősít, hogy szeritned ez "disznőröfögés".

Másrészt, a kérésednek jelen formában nem sok értelme van. Mivel én itt nem abba kötök bele, hogy nem azt mondja valaki, amit én akarok hallani, hanem arról, hogy konkrétan azt mondják, ami rossz.

Egyébként ha az én véleményem érdekel, akkor:

Magyarország egy kis ország, ami miatt egyrészt nekünk nyitott gazdaságunk van, pontosabban arra vagyunk kényszerítve, ezért egy erősebb EU-s összefogás lenne nekünk a jó. Ezt egyesek Európai Egyesült Államoknak hívják, de itt nem összeolvadásról lenne szó csak bizonyos dolgok EU-s szintű kezeléséről.

A magyarok szintén kifejezetten jók matekból, ami miatt nálunk lehetne könnyen kiépíteni egy IT nagy hatalmat. Ehhez azonban megfelelő oktatás kell, és míg tényleg vannak más működő modellek (szingapúri vagy japán), addig kulturális okokból nekünk a finn modell működni a legjobban. Nekünk nem kell feltalálni a spanyolviaszt, hanem felhasználni a már létező módszereket, amíg le vagyunk maradva.

Ezzel kb. leírtam a következő évtized teendőit.

Ha párt szinten érdekel, figyelembe véve a támogatottságot, átgondoltságot stb, akkor a momentum a legjobb opció jelenleg.

Nyilván a törpepártok kiesnek, mszp, lmp, párbeszéd, jobbik. A fidesznek volt esélye, de telibesz*rja az oktatást. DK és mihazánk a fideszt testesítik meg az ellenzékben, de mindkettő különböző aszpektusaiban. Az mkkp viccpárt, akármennyire tesznek jó és hasznos dolgokat, semmit nem tudunk pl. az energetikai politikájukról, ezért nem lehet őket megszavazni.

A momentum ezzel szemben tisztább, még demokratikusan működik, van egy működő programjuk és még ha sok esetben tapasztalatuk nem is, de még elhiszik, hogy tudnak tenni valamit.

2023. márc. 27. 10:24
 20/42 anonim ***** válasza:
0%

Az én konstruktív kritikám az volna, hogy kevesebbet kellene foglalkozniuk a népszerűségük építésével, többet a szakpolitikával.

Más szóval, kevesebb uszítást a kisebbségek ellen. Több szakmai munkát, kritikát a fennálló politikai hatalom silány munkájával szemben.

Mivel a párt vezetése zsigerből a gyűlölködésre van beállva, továbbra is csak mint a Fidesz árnyékában zsibongó törpepárt marad, ami miatt a Fidesz továbbra is leválthatatlan marad.

2023. ápr. 18. 09:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!