Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok tényleg gyűlölik...

A magyarok tényleg gyűlölik az Orbán-korszakot?

Figyelt kérdés

2023. márc. 25. 23:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%
Bárki elhiszi hogy demokratikus szavazás útján választották meg őket újra? Amikor halott emberek és külhoni idegenek szavazatai tették ki az x százalékot?
2023. márc. 26. 09:04
 12/32 anonim ***** válasza:
42%

10 - sajnos nagyon igazad van!!!

Ég a pofánkon a bőr emiatt a horda miatt!

2023. márc. 26. 09:30
 13/32 anonim ***** válasza:
22%

"Mindent szabályosnak talált a választás megszervezésével és technikai lebonyolításával kapcsolatban az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) vizsgálóbizottsága."

"Összesen 19 700 jelentkezőjüket delegálták, ezzel gyakorlatilag az ország összes szavazókörében (99,4 %) volt ellenzéki delegált, és a szavazókörök 90%-ban legalább két fő is."

2023. márc. 26. 09:50
 14/32 anonim ***** válasza:
22%
Vicces amikor egy ellenzéki diktatúrázik. Közben a politikusaik március 15-én 1948-at méltatták :D
2023. márc. 26. 11:26
 15/32 anonim ***** válasza:
34%

Ma idehaza a magyaroknak erre van igénye, ma idehaza rajongásig szetetik putyint , lukasenkat diktatúrát, pofátlan lopásokat, hanyatló nyugatozást, állandó gyűlöletet. stb...

Amikor elkezdődött a háború már az egyedül egész EU ban kezdtük szidni az ukránokat, miközben más nemzet csodálta a hősiességüket. Mi magyarok kezdtük őket nácizni azokat az ukrán civileket amilyenen a mi 56osaink voltak.

Elgondolkoztam, ha Finnország lett volna megtámadva, tavaly februárban fideszesek azt hangoztatnák akkor náci finnek, minek kellett húzogatni a medve a bajszát, minek harcolnak, békét. Akkor a finnek lennének egész nap szidva, ők lennének a nácik, magyarok milliói drukkolnának akkor is az oroszoknak.

Gyakran úgy érzem 13 év fidesz után, mintha az ország mentális állapota a béka feneke alá ment, de valami nagyon durva agymosás van idehaza. Már más is észrevette ,hogy a magyar nép teljesen más lett 13 év alatt.

Külföldön lehet érezni, mekkora gáz ország lettünk, és bajban a leggázabb formánkat mutatjuk.

2023. márc. 26. 11:32
 16/32 anonim ***** válasza:
20%

15

Te beszélsz mentális állapotról? Ha meglátjátok, hogy valaki narancslevet iszik, az már nálatok egyből fideszesnek számít.

2023. márc. 26. 11:34
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
#5: Lenne egy kérdésem: szoktad nézni a Politikai Hobbistát (Jeszenszky Zsolt műsora)? A múltkor a liberális Ceglédi Zoltán volt a műsor vendége. Nemrég a zöld Schiffer András. Legutóbb pedig a szintén liberális Fodor Gábor. Mindhárman ellenzékiek. Mindhárman ebben az országban élnek. Viszont egyikük sem hasonlította Rákosihoz a kormányt; egyikük sem őrült meg; egyikük sem szenvedett mentálisan visszafordíthatatlan károsodásokat; és egyikük sem kívánja elhagyni az országot. Itt élnek és boldogulnak (nem is rosszul) és magától értetődő természetességgel fogadják el a Hír TV meghívását. Normálisan, mosolyogva és úriemberhez méltóan ütköztetik az érveiket, sőt, egyes kérdésekben még egyet is értenek. Vajon hogyan lehetséges ez? Ők miért nem toporzékolnak, hasonlóan világvége hangulatot sugározva, mint ahogy te? Nem lehet, hogy veled vannak problémák és a saját egzisztenciális sikertelenségedért a kormányt hibáztatod? Hm?
2023. márc. 26. 20:55
 18/32 anonim ***** válasza:

#11: Te most melyik országról beszélsz, drága barátom?

[link]

[link]

2023. márc. 26. 21:01
 19/32 anonim ***** válasza:
79%

Ez az orbáni idiotizmus egy zsákutca!

Minden nap (óra, perc) elpazarolt idő, amit ebben a posványban tölt a nemzetünk!

A magyarok megalázottak, kisemmizettek elbutítottak!

A hazánk Orbán szintjére süllyedt.

2023. márc. 26. 21:06
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Kedves görcsös lepontozók! Esetleg megpróbálkozhatnátok valami halovány érveléssel, a vitaképességnek legalább a látszatát keltve. Én kérdéseket tettem fel, amelyekre ti is reagálhatnátok - ha tudnátok. ...de nem tudtok. Helyette azt a gombot nyomkodjátok, hogy nem volt hasznos a válaszom. Ám mint mondtam, én kérdést tettem fel (nem is egyet). Azzal, hogy megválaszolni képtelenek vagytok, de ötéves gyerek módjára pillanatok alatt lepontozzátok, a saját siralmas szellemi kapacitásotokat hirdetitek. Persze, mit is lehetne várni egy rakás megkeseredett, depressziós ellenzéki lúzertől? :)
2023. márc. 26. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!