A magyarok tényleg gyűlölik az Orbán-korszakot?
Szerintem az egész 1000 éves magyar történelem legsötétebb kora, Rákosi idején sem lehetett rosszabb ez biztos. Én mér nem is bírtam tovább, a legutóbbi választások óta kijöttem Bécsbe.
Azóta már amúgy 1 év alatt még sokkal szarabb a helyzet Mo.-n mint amikor én megpattantam. Szóval igazán jó döntés volt. Otthon már biztos megőrültem volna, vagy legalábbis mentálisan visszafordíthatatlan károsodásokat szenvedtem volna el.
"Szerintem az egész 1000 éves magyar történelem legsötétebb kora, Rákosi idején sem lehetett rosszabb ez biztos."
Figyu, nem tudom, te hova jártál iskolába és hogy volt-e felétek történelem oktatás, vagy pedagógus hiányában a WC-s néni tartotta meg az órákat, de ekkora marhaságokat összehordani még a legtuskóbb ellenzékiek sem szoktak. Tarthatnék neked kiselőadásokat a magyar történelemről (amely amúgy 1100 éves) és a Rákosi-korszak borzalmairól, de nem hiszem, hogy képes lennél érzékelni a vakító kontrasztot.
"Otthon már biztos megőrültem volna, vagy legalábbis mentálisan visszafordíthatatlan károsodásokat szenvedtem volna el."
Ezzel nagyjából egyetértek, kivéve a feltételes módot... :)
"vagy pedagógus hiányában a WC-s néni tartotta meg az órákat" Jelenleg itt tartunk 2023-ban.
Remélem a történelmi kiselőadásaidból nem hagynád ki az internacionalista szabadkőműves zsidóság ténykedéseit. :D
6-os: pont te vagy a legjobb példa arra, hogy milyen iszonyatos szellemi károkat okoz az orbáni szörnyűség, ez az illiberális, unortodox, zavarodott, autokrata kipcsak baromság!!!
Az Orbán-rezsim egy totál vállalhatatlan elmebajos horda!
Én a 14es után léptem le, mondanám, hogy jövőbelátó voltam, de bárcsak ne lett volna igazam. És -már azt se birta a gyomrom-, ahhoz képest, az még köztársaság volt, ma már valami balkáni lator állam, az új Románia.
Én azt látom, hogy azok közül, akikkel én együtt nőttem fel otthon, a generációm 70-80%-a külföldön van. Alig maradt otthon bárki is a korosztályomból és már olyanokat is külföldön látok, akik még magyarul sem tudtak rendesen, nemhogy idegen nyelvet és rendes végzettségük sincs. Nem tudom, hogy mi a célja ezeknek a magyaroknak, de, hogy nem látják, hogy generációkat zavarnak el otthonról, ezt történelmi bűnnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!