Az LMBTQ-sok, ha annyira szeretnek szerepelni, akkor miért lepődnek meg azon, hogy vannak olyanok is, akik nem megtapsolják, hanem kifütyülik őket?
31
Nem írtam olyat, hogy nem értem.
33
Idézd ide a vonatkozó hozzászólásomat.
Azt írod: “ Én pl abban hiszek, hogy szülni csak a született nő tud, a férfi farka pedig csak nőbe való.”
És hogy a transzneműséget nem értjük egy korábbi hozzászólásodban.
Szülni a transz férfiak nagy része is tud ha akar. Született nők, de mint transzneműek, ők férfiak, mégis tudnak szülni. Ez a transzneműség.
A második mondatot had ne kommentáljam. Ez a személyes preferenciád. Ok. Másoknak meg más. Ők sem akarják neked megmondani, hogy hogyan szexelj, ne szólj bele abba, hogy más hogy teszi.
"Én pl abban hiszek, hogy szülni csak a született nő tud, a férfi farka pedig csak nőbe való"
Ezt én írtam, és ezek szerint neked nem érthető.
"És hogy a transzneműséget nem értjük egy korábbi hozzászólásodban."
Igen, erre is ráhibáztam.
"Szülni a transz férfiak nagy része is tud ha akar. Született nők, de mint transzneműek, ők férfiak, mégis tudnak szülni. Ez a transzneműség."
Erre írtam, hogy szülni csak a természet alkotta nők képesek. Pár műtéttel sem lesz a nőből férfi. A transznemű szó akkor állná meg a helyét, ha természetes módon tudna nemet váltani az illető. De ilyen nincs, szóval még az elnevezés is hibás.
#36 “ Pár műtéttel sem lesz a nőből férfi. A transznemű szó akkor állná meg a helyét, ha természetes módon tudna nemet váltani az illető. De ilyen nincs, szóval még az elnevezés is hibás.”
Na pontosan itt írod le, hogy nem érted a transzneműséget. A transznemű ember az, akinek a társadalmi neme nem egyezik a biológiai nemével. Különbség van társadalmi nem és biológiai nem között. Itt van a válaszaidban rejlő félreértés gyökere.
37
Nem hinném, hogy félreértettem. Van alapja annak amit írtam, de ettől ez még egy képlékeny dolog. Mivel kb bemondásra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!