Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ-sok, ha annyira...

Az LMBTQ-sok, ha annyira szeretnek szerepelni, akkor miért lepődnek meg azon, hogy vannak olyanok is, akik nem megtapsolják, hanem kifütyülik őket?

Figyelt kérdés
Végülis mindenkinek joga van a saját véleményéhez, akkor is, ha az negatív. Szerintem ez nem egy szent tehén, amit csak megtapsolni szabad. Meg az is egyértelmű, hogy minden akciónak lesz reakciója is.

2023. márc. 25. 20:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
#30 kicsit ellentmondásos amit írsz. Olvasott vagy, de nem érted a transzneműséget, és mégis okoskodsz.
2023. márc. 29. 09:26
 32/41 anonim ***** válasza:

31

Nem írtam olyat, hogy nem értem.

2023. márc. 29. 10:22
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
#32 amit írsz, azt bizonyítja. Nem kell kimondanod hogy nem érted. Látszik.
2023. márc. 29. 10:25
 34/41 anonim ***** válasza:

33

Idézd ide a vonatkozó hozzászólásomat.

2023. márc. 30. 10:03
 35/41 anonim ***** válasza:
25%

Azt írod: “ Én pl abban hiszek, hogy szülni csak a született nő tud, a férfi farka pedig csak nőbe való.”

És hogy a transzneműséget nem értjük egy korábbi hozzászólásodban.

Szülni a transz férfiak nagy része is tud ha akar. Született nők, de mint transzneműek, ők férfiak, mégis tudnak szülni. Ez a transzneműség.

A második mondatot had ne kommentáljam. Ez a személyes preferenciád. Ok. Másoknak meg más. Ők sem akarják neked megmondani, hogy hogyan szexelj, ne szólj bele abba, hogy más hogy teszi.

2023. márc. 30. 10:10
 36/41 anonim ***** válasza:
21%

"Én pl abban hiszek, hogy szülni csak a született nő tud, a férfi farka pedig csak nőbe való"

Ezt én írtam, és ezek szerint neked nem érthető.

"És hogy a transzneműséget nem értjük egy korábbi hozzászólásodban."

Igen, erre is ráhibáztam.

"Szülni a transz férfiak nagy része is tud ha akar. Született nők, de mint transzneműek, ők férfiak, mégis tudnak szülni. Ez a transzneműség."

Erre írtam, hogy szülni csak a természet alkotta nők képesek. Pár műtéttel sem lesz a nőből férfi. A transznemű szó akkor állná meg a helyét, ha természetes módon tudna nemet váltani az illető. De ilyen nincs, szóval még az elnevezés is hibás.

2023. ápr. 1. 15:28
 37/41 anonim ***** válasza:
0%

#36 “ Pár műtéttel sem lesz a nőből férfi. A transznemű szó akkor állná meg a helyét, ha természetes módon tudna nemet váltani az illető. De ilyen nincs, szóval még az elnevezés is hibás.”

Na pontosan itt írod le, hogy nem érted a transzneműséget. A transznemű ember az, akinek a társadalmi neme nem egyezik a biológiai nemével. Különbség van társadalmi nem és biológiai nem között. Itt van a válaszaidban rejlő félreértés gyökere.

2023. ápr. 1. 15:49
 38/41 anonim ***** válasza:
40%
Kedves Kérdező! Ha csak fele annyi megszólást kapunk mi melegek azért, mert kézen fogva megyünk, vagy megcsókoljuk egymást az utcán, mint hetero társaink, akkor majd beszélgethetünk. Ameddig a heteroszexuálisoknak - kis túlzással - mindent lehet, addig a melegeknek majdhogynem semmit. Ezt ugyanúgy, ahogy a '90-es évek előtt, most is a politika generálja.
2023. ápr. 1. 22:04
 39/41 anonim ***** válasza:
47%

37

Nem hinném, hogy félreértettem. Van alapja annak amit írtam, de ettől ez még egy képlékeny dolog. Mivel kb bemondásra megy.

2023. ápr. 4. 16:20
 40/41 anonim ***** válasza:
47%
Most akkor kikerült az L az lmbtq-ból vagy sem? Mert nemrég mintha a WHO kivette volna a leszbikusokat belőle, nem?
2023. ápr. 9. 04:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!