Az LMBTQ-sok, ha annyira szeretnek szerepelni, akkor miért lepődnek meg azon, hogy vannak olyanok is, akik nem megtapsolják, hanem kifütyülik őket?
Figyelt kérdés
Végülis mindenkinek joga van a saját véleményéhez, akkor is, ha az negatív. Szerintem ez nem egy szent tehén, amit csak megtapsolni szabad. Meg az is egyértelmű, hogy minden akciónak lesz reakciója is.2023. márc. 25. 20:23
21/41 anonim válasza:
#20 milyen tájékozatlanság? A tiéd talán. A pszichológia és pszichiátria jelenlegi szakvéleményét ismerni és elfogadni nem éppen a tájékozatlanságot jelenti.
22/41 anonim válasza:
21
Tehát tájékozatlan vagyok ha nem tudom felsorolni min a 80 "nemet".
23/41 anonim válasza:
#22 nem. Én sem tudom. De nem tudálékoskodok azzal, amit nem tudok.
24/41 anonim válasza:
Aki “szerepel” az igen, számítson mások kritikájára, de a létezés maga nem szereplés. Ha kézenfogva megy az utcán egy pár az nem szereplés. Ha két ember úgy dönt, hogy össze akar házasodni, az nem szereplés. Ezek csak az élet részei. Csak mert valaki valamilyen formában létezik, ami másoknak nem tetszik, az nem jogosítja fel őket arra, hogy ezt kinyilatkoztassák. Nekem ha pl. nem tetszik a zöld haj, még nincs jogom minden zöld hajúnak beszólni az utcán, hogy ronda a haja. A másik ember csak éli az életét a zöld hajával, engem tökre nem érint, nekem nem kell zöldre festenem a hajamat kötelező jelleggel, akkor meg minek bántsam? Minek foglalkozzak vele?
25/41 A kérdező kommentje:
A Pride-on félmeztelenül vonaglani igenis szereplés és elég ízléstelen.
2023. márc. 28. 16:35
26/41 anonim válasza:
Sztriptízbárban vonaglani viszont nem ízléstelen, ugye?
27/41 anonim válasza:
A pride-on több ezer ember vesz részt, ebből nagyon kevesen vannak, akik tényleg alulöltözöttek, “ízléstelenek”. Statisztikailag nézve: ha random kiválasztasz ezer embert a társadalomból tök véletlenszerűen, biztos, hogy lesz legalább egy-kettő, akik közül valamelyik csinál olyan dolgokat, legyen szó bármiről, ami neked polgárpukkasztó lenne, vagy ízléstelen. Ez nem pride-specifikus, hanem emberi természet-specifikus. Anyukám mondja mindig, hogy “egy hülye mindenhol van” és ez elég jól leírja, hogy igen, mivel emberek vannak a pride-on, méghozzá sokan, legalább egy hülye, vagy ízléstelen vagy polgárpukkasztó biztos, hogy lesz köztük. Az a baj, hogy sokan viszont úgy ragadják meg ezt a narratívát, mintha MINDEN vonuló ilyen lenne, és ez bizony hazugság és ferdítés.
28/41 anonim válasza:
23
Arról nem tehetek, hogy manapság az a jellemző, hogy aki haladó, az mindenhez hozzászól amit nem tud.
30/41 anonim válasza:
29
Mai olvasatban én nem vagyok haladó. Én pl abban hiszek, hogy szülni csak a született nő tud, a férfi farka pedig csak nőbe való. Plusz nem szoktam személyeskedni és olvasott vagyok. Tehát nem vagyok haladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!